Hoşgeldiniz  

UZUN BİR ARANIN ARDINDAN

SEMİH KÖKEN | 29 Ağustos 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Cumhurbaşkanlığı seçimi geziler ve hastalanmam sonucunda gazetemizin baskısına bir süre ara verdik ancak günü gününe haberlerimiz sosyal medya ve www.kemerhaber.com üzerinden yayınlanmaya devam ediyor.
Bu ayrılıktan sonra ansızın çok sevdiğim dostum arkadaşım kardeşim ve hemşerim Gülen İnsan Adnan Ceylan ı kaybetmenin acı daha çok ağır geldi.16 yıl önce kemere geldiğim ilk dönemde tanışmış ve herkese yaptığı gibi bana da kol kanat germişti.Onun ansızın aramızdan ayrılışı sevenlerini çok ama çok üzdü.Artık Rabbim sevdiklerini yanına alırmış diyerek kendimizi tesselli etmekten başka çaremiz yok.Yüce Allah yattığı yeri cennet mekan eylesin.Ailesi ve sevenlerini de sabırlar versin….

Kemer bir firsatı daha tepti hem de ne fırsat…
Öyle ki yerel seçimlerdeki Menderes Türele verilen oyları bile yakalanamadığı bir seçim izledik kemerde.Nedenlerini araştırıken ilçe teşkilatının seçimi kazandık diyerek pasta kesmesi ile tam bir komediydi.
Ardından yaşanan siyasi olaylara bakarsanız kemerin neden ve niçin yatırım alamadığını daha iyi görürsünüz..
Kemerin bu maküs talihidir.Karadeniz gezimde bir çok ilçe ve belde gördüm.Her gittiğim yerde devletin gücünü hissettim kaymakamlık binaları adliyeler gıcır gıcır devletin varlığını gösteriyordu.
Ançak kemerde devlet nerde diye sorduğumuzda depreme bile dayanıksız böçeklerle farelerin cirit attığı bir mezbelelikten başka bir yer göremiyoruz açıkçası..
Peki neden…Vermeden almak Allaha mahsustur.Kemer her iktidar döneminde mutlaka muhalefete oy vermiş ve kemer bunun için kaybetmiştir.Şimdi sanıyor musunuz ki Belediye vaad ettiklerinin % 20 sini yapsın…
Nerdeeeeee
Sadece lafta kalır onlar.Kınadğım tasvip etmediğim Zafer Yaman bile bu memlekete çivi çaktırmasını bilmiş ve Eski Başhekimimizle birlikte Kemer Devlet hastanesinin yerini tahsis ettirerek bugünlere gelmesini sağlamışlardır.
Peki sonra….Sonra gelenler malüm üç beş kazı gütmeyi bir kenara bırakın olana bile sahip çıkamadılar ve bu gün bu hale geldik..
Bakın Finike Belediye Başkanı na …Helal olsun inat etti seçildi ve siyasetti yapmaya başladığı ocağına geri döndü. Neden Çünkü Belediye olarak yapaçak bir şeyi yok muhalefet Beldelerin.Mutlaka iktidarın ipine sarılmaları gerekiyor.
Bizimkisi ise bunu yanlış anlamış olaçakki her defasında yanlış kapıya giderek rozet bekliyor.Öyle rozet beklemekle olmuyor bu işler , bakalım plağın gerçek yüzünü eylül ayından sonra görmeye başlayaçağız.Kim kime rozet takaçak göreçeğiz.
Ançak şu bir gerçektir Kemer hızla kan kaybediyor ve bu kış kemere dahada uzun geleçek gibi gözüküyor.
Ama şu da bir gerçekki insanlar hak edildikleri gibi yönetilirler.Onun için şimdiden verilen hizmeti sevgiyi kana kana alın ilerde o sevgiyi verenleri daha çok ararsınız
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle