Hoşgeldiniz  

SIRA SİZDE

SEMİH KÖKEN | 22 Nisan 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Geçtiğimiz günlerde AV.Umut Güneş in yaptığı ve kemerde adeta bomba etkisi yaratan açıklamalardan sonra ayın açıklamaların AK Parti cephesinden gelmesi bekleniyor.Ançak Umut Güneşin açıklamalarının yankısı hala daha devam ederken karşı cephede bir sessizlik hakimken çok yakında bir gayri resmi bir açıklama gelmesi kuvvetle muhtemel..
Diğer bir yanda ise Güneş in yaptığı açıklamadan kendne ders çıkartanlar tövbe edercesine sosyal medya üzerinden sarfı nazar etselerde boşuna gibi geliyor.Çünkü Güneş gerçekleri söyledi ,tabi bu gerçekler bu güne kadar hiç dillendirilememişti.Milletin canı birazda bu yüzden yanıyor..
Neyse Necati Başkan bu söylenenleri yer yutarmı bilemem ama yine gizli saklı görüşmelere Kemerdeki iktidara paralel yapıda çalışmalarına devam ediyor.
Öyleki belediyeyi bırakmadan Kezban isimli bir bayan kırtasiyeciden çok yüklü mal alarak belediyenin kasasını resmen boşaltığıda kulaktan kulağa dolaşıyor. Bununla ilgili yakında şikayet dilekçelerinin verileçeğine kesin gözüyle bakılıyor.
Diğer bir yanda ise iktidarın nimetlerinden faydalanma ve iş bitirme operasyonlarıda tam gaz gitmekte öyleki seçimden önce iş takipçiliği yapan kule vezirinin şimdi elinin dahada kuvvetlendiği ve her işi bitiririm havalarına girdiği ve otellerden akçeli işler peşinde olduğuda bize gelen haberlerin en başında geliyor.
Amara otellere yapılan ilk gün operasyonunun dışında oğluna iş bakan eski başkanında otel sahiblerini tek tek aradığı ve şehzadesine uygun ve kıyak bir tezgah bulduğuda dillerden düşmüyor.
Kemer Belediyesindeki iş bölümünün ardından Tekirovada Recep Yılmaz diş kapı beyler beyliğinin verilmesi üzerine kaftanı derya Kemal Paşanın tahtta verdiği poz ise ne kadar makam ve koltuk sevdalısı olduğunun kanıtı durumunda..Şimdi ise diğer figüranların neler yapaçağı merakla beklenirken Seçimler yağcılık sınır tanımayanların tek tek büfelendirildiği de gözlerden kaçmıyor. Durum böyle iken Basın mensubu bir kaç kişinin de halkla ilişkiler adı altında himaye-yi hümayüna yakında alınacakları konuşuluyor.
Artık mühür onlarda olunca garibim vatandaşta mayıs başında geleçek olan kırmızı otobüslerin ve halk ekmek gibi büyükşehir nimetlerinin yolunu gözler duruma düştükleride biliniyor.
Kemer sultanlığında bunlar yaşana dursun.
AK Parti cenahındaki sessiz bekleyiş hala daha devam ediyor.Sosyal medya kabadayılığı yapan bir kaç gurube dışında şu ana kadar tek ses çıkmaz ken kısık sesli bir kaç kişinin lakırtılarıda boşa gidiyor.
Ançak AV.Umut Güneş gibi bir AK Partilinin çıkıp partiye ihanet edenleri tek tek söylemesi ısrarla ve ızdırapla bekleniyor.Çünkü partiyi kapalım havasına giren küskün AK Partililer Ankaralara kadar giderek mühürü almaya talip oluyorlar.Yani bedenlerini satıp ruhlarıyla siyaset yaptıklarını bildiğimiz bu arkadaşlara bir tavsiyem “kısa kesin aydın havasıolsun” dan ibarettir.Çünkü artık maskeniz düşmüş gerçek yüzünüz gözükmüştür.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle