Hoşgeldiniz  

SEÇİM HAVALARI

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

SEÇİM HAVALARI

Şunun şurasında seçimlere 17 gün kaldı. Ancak ülkeyi kaos ortamına sürüklemek için elinden geleni esirgemeyenler faaliyetlerine tüm hızları ile devam ediyorlar. Özellikle sadece ve sadece Tayyip Erdoğanı yok etmek amacını güden mihraklar son günlerde provakasyon marifetlerini akıl almaz düzeylere tırmandırdılar. Gezi olayları sırasında gösteri yaparken yaralanan kişi üzerinden olayları tırmandırmak adına bu kişinin yaşam destek ünitesinin fişinin çekildiği bir gün önceki twitlerden anlaşıldı.

Bunun üzerine BDP liler ile birlik olup gösteri ve yağmacılığa girişen bu kişiler Ak parti binalarına saldırıp ateşe verdikleri gibi kasten adam öldürme yoluna dahi gittiler. Provakatör medya grupları halen daha polisin işaret fişeği ile ölen kişi yönünden başlatılan yasa dışı fiil ve eylemlere destek vermeye devam ediyorlar. Önemli olan vatanın birlik ve bütünlüğü değil de sanki Sadece Tayyip Erdoğan’ın yıkılması. Neymiş efendim, son dönemde yetkileri çok artmış da halk buna karşı tavır sergiliyormuş. Biz halk adına yetki kullananları değil, halka karşı yetki kullananları görmedik sanki.

Son dönemde CHP ile flörtünü iyice artıran Cia- maat da olayların tırmanmasından ve halkın bu işlerden zarar görmesinden bayağı memnun. CHP nin açılımı da değişmiş son günlerde. Cemaat-Hizmet-Pensilvanya olmuş artık. Yıllardır İslam a hizmet ettiklerini zannederek yardımlarımızı esirgemediğimiz, 28 şubat sonrası okullarımızın kapatılması üzerine çocuklarımızı okullarına gönderdiğimiz, gazeteleri yetmiyormuş gibi dergilerine abone olduğumuz, her kurban bayramında vacip olan ancak sonradan kesilmediğini ve okullarda et lazım oldukça kesilen, cemaat için her şeyini feda eden din kardeşlerimizin tabiri caiz ise kene gibi yapışmaları karşısında eşlerimizin, çocuklarımızın kurbanlarını bağışladığımız cemaat isimli yapının ülkeyi ne durumlara getirmek için çalıştığını ancak öğrendik. En önemlisi de 28 şubatta Müslümanlara karşı yapılan her türlü faaliyetin arkasında da bunların olduğu anlaşıldı. Meğer ki halkın çocuklarının bedava okutulup yetiştirildiği okulları kapattırıp da, çocuklarınıza dinini öğretiyoruz diye paralarını almak için 28 şubata destek verdikleri ancak anlaşılabildi. O zaman bunlara karşı her türlü hakaretleri yağdıran CHP zihniyetine karşı kendilerini savunmak görevi de bizlere düşüyordu. Arkamızdan hançerleniyormuşuz da haberimiz olmamış Allah hepimizi affetsin.

İşte böyle bir ortamda Yerel seçimler yapılacak. Kemerde Ak partiye karşı seçimlere giren diğer adaylar işi Yusuf Üras üzerinden yürüterek oy çalma çabası içindeler. Güya bu seçimler yerel seçim ve onların karşı çıktıkları kişi Yusuf Üras imiş. Tek yaptıkları da kindarmış şeklinde çamur atmaktan ibaret. Yusf Üras’a karşı siyaset yaptıkları gerekçesi ile halkın Başbalanlarına olan vefa borçlarını ödetmemek için büyük bir gayret içindeler. MHP adayı olan yılların CHP lisi Mustafa Gül tüm CHP lileri partiye topladı. Emin Güller bile MHP li oldu çıktı. En önemlisi de Hayatını Yusuf Üras ile mücadeleye adamış olan Kemal Yükseli de MHP kadroları içine aldılar. Ama ben şuna adım kadar eminim. Kemal Yüksel seçimi Yusuf Ürasın kazanacağına o kadar emin ki, şimdiden O’nun başkan olacağı Belediyeye kapağı atıp, seçim sonrasında çalışmaları aksatma faaliyetlerini yürütecektir. 2009 seçimlerinde en sadık adamlarını Yusuf Ürasın yanında meclis üyesi seçtirerek kaleyi içten yıkmaya çalışması gibi şimdi de Kemerde bu işi denemeyi amaçlamaktadır.

Allahın hesabının ne olduğunu daha iyi göreceğiz.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle