Hoşgeldiniz  

PİŞKİNLİĞİN BÖYLESİ

SEMİH KÖKEN | 20 Ekim 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemer AK Partide sular durulmuyor.Durulacak gibide gözükmüyor.Atama ile Kemer ilçe Başkanı olan ve sessiz sedasız pasif bir yönetim gösteren Ferruh Derin yaptıkları ayyuka çıkmaya başladı.
Daha önce kaçak oteli ile gündeme gelen Derin görevde olduğu sürede içinde bir kez bile Kemer Belediyesini eleştirmemesi Kaçak otelinin üzerine gidilmesin diyerek yaptığı bildirilirken en son olarak Tapu müdürünün görevden alınmasıyla su yüzüne çıktı.
Kemerde aylardır konuşulan fakat hiç ciddi şekilde bakılmayan olayın perde arkasını aralamak istedik.
Ançak İlçe başkanının akıl almaz tutumu karşısında şok olduk.
Daha bir gün önce Delege seçimi için tüm partililerin tepkisini çeken Derin Pazar günü Parti binasında bana saldırması nasılda saldırgan bir havaya girdiği gösteriyor.Öyle ki dedesinin mevlütüne bile katılmayan Derinin panik halinin başladığı çok rahat gözükmektedir.
Acizlik içinde etrafa saldırmayla başlayan Başkanı önce aklı selime davet ederken yaptığı hareketten dolayı şiddetle kınıyorum.
Olayların öğrenilmesinden çok korkan Derin in kaba kuvvete başvurması bunun en önemli belirtisiyken İl yönetimi tarafından destek de görmemesi onu bu hallere düşürüyor.
Kemerde hem yerel seçimde hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci parti durumuna düşen Kemer AK Parti yönetiminin bu seferki kongrede değişmesi bekleniyor.
Ançak kendisinin aday olacağını delegeleri kendi istediği gibi yazdığı bilinen Ferruh Derin için parti içi muhalefetin yakında atağa kalkarak değişik girişimlerde bulunulacağı biliniyor.
Kemerde son bombası da patlayan Derin iler ki günlerde başka iki bombasının daha patla çağı bildirilirken yaylada Şükrü Dayısı ya yapılan dolandırılıcık olayının detaylarını internet sitemizde ve röportajımı you tube dan izleyebilirsiniz….

Dün kemerde çok ilginç bir olay daha yaşandı. CHP li eski Göynük Belediye Başkanı tarafından Göynüğe yaptırılan kapalı spor salonu MHP Genel Başkanı na açtırıldı.
Böylesi sanırım ne görüldü ne de duyuldu.
Genel Başkan Bahçeli de sanırım gerçekten burayı Mustafa Gül yaptırmıştır diyerek gururla açmıştır çünkü kimse gidip de Bahçeliye Burasını CHP eski Belediye yaptırdı demez. Zaten Bahçelide bilse kesinlikle böyle bir olaya alet olmaz ama Bu Çok önemli bir isim Mustafa Gül…
Yaparmı yapar….Helal demek lazım
İkinci kez görev geldiği başkanlığı döneminde daha bir taş üstüne taş koymayan Gül ün Belediye Çalışanlarının Maaşlarını daha vermediği ama Denizbank tan yine kredi kullanarak Kemer Belediyesini ayakta durdurma çabasında olduğunu artık herkes biliyor.Kemer Belediyesinden parasını almak için kırk takla attıklarını dile getiren tedarikçiler , eş dost birini bulursak ançak para alabiliyoruz deseler de Maaşlarını bile ödeyemeyen Bir Belediyenin Necati hocanın Yaptığı bir eseri sahiplenmesinin de gayet normal olduğu dile getiriliyor.
CHP de ise artık son rötüjlar yapılırken Salim Uysalın çekilmesinin ardından Ayakkabıcı Cengo unun bu işe nasıl sarıldığı biliniyor. Ançak eski CHP Başkanı AV.Umut Güneş inde adaylıktan çekilmediği sonuna kadar mücadele edeçeği biliniyor.
Her ne olursa olsun yukardan bu yana anlattığım siyasi gelişmelerden sonra kemerde iyi şeyler beklemek sükü-tü hayalden öteye geçemez.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle…..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle