Hoşgeldiniz  

ORGANİZE İŞLER BUNLAR

SEMİH KÖKEN | 15 Eylül 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemer de çok güzel işler yapılıyor hem de ne işler maşallah hepsi organize işler…
Neden organize derseniz çünkü etraflıca düşünülüp yapılmış hayatta geçirilmiş işler bunlar kemerin çok çok yararına hele esnafın öyle yararına ki inanın esnafımızın sorunları tık diye kesilecek gibi…
Mesela Kemerin vazgeçilmez ve bol bol turist getiren yağlı güreşleri yapıldı. Muhteşem bir kalabalık ve muhteşem bir ilgi vardı demesek te Edirne Kırkpınarı geride bıraktı desek yalan olmaz hani…Çünkü otelciler den esnaftan pazarcıdan gelenden gidenden epey rant pardon para toplandı..
İzleyenler açısından ise on binlerce turist birbirini ezdi kemer güreşlerini izlemek için ama…Aması var işte…Güzel bir organize işti aferin yapanlara…..
Bizim Belediye Başkanının her dönemde cadde krizi tutuyor ya hatırlarmısınız bilmem Atatürk Caddesinin adını Patron dede caddesi olarak değiştirmiş ülke gündemine konu olmuş ve bütün tv lerde çıkmış başkan rezil olmuştu.Yine bir cadde vakası daha yaşadık geçtiğimiz hafta…Bu da çok güzel organize edilmiş bir olaydı.Arkasında ne çıkar bilinmez ama Kemerin Adam gibi adamlarından lafını hiç esirgemeyen Kadir Batu Kardeşimiz bu sosyal medyada patlattı. Ançak anlayan bulabilirseniz diyerek o yazıdan bir parçayı paylaşmak isterim.
Batu “KEMER’DEKİ CADDE vb.
İSİMLERİ ÜZERİNE
*Atatürk Kemer Kongre Merkezi
*İsmet İnönü Caddesi
*Alparslan Türkeş Caddesi
*Dr.Fazıl Küçük (Türk ve Rumların kurduğu ilk Kıbrıs Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı,Türk mukavemeti teşkilatı ve Kıbrıs’lı Türklerin Rauf Denktaş’tan önceki Lideri) Caddesi
*Rauf Denktaş Spor Kompleksi
*Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi,
*Kemer’in ilk Belediye Başkanı,Sn.M.Emin Minta’nın isminin verileceği alt geçitli Kemer-2 Kavşağı
*Kemer-3 alt geçitli kavşağa yine bir büyüğümüzün ismi,
*Kemer’de yaşamış ebediyete göçmüşlerimizden birinin adının verileceği bir Huzurevi,
Öncelikler,tercihler ve hayaller daha böyle sıralanır gider…Dün ziyaretleriyle Kemer’imizi onurlandırıp ismi bir caddemize verilen KKTC Cumhurbaşkanı Sn.Derviş Eroğlu’na saygılarımı sunar isminin Kemer’e ve Caddeye hayırlı,uğurlu olmasını dilerim..
Yukarıda ismi geçen değerli büyüklerimizin aziz hatıralarına,şahıslarına saygıda bir kusur etmeden aklıma gelen bir fikri Kemer gerçeğinin daha iyi anlaşılabilmesi için izninizle sizlerle paylaşmak istiyorum;
Hazır isim verme olayı sıcaklığını korurken; Her geçen gün sayıları artan,Kemer’lilerin ekmeğine,ekonomilerine kan doğrayan,varlıklarıyla Kemer-3 Caddesiyle özdeşleşen,yetkililerimizce inşaatlarında,ruhsatlarında,ticaretlerinde bitmek bilmeyen göz yummalarla,türlü imtiyazların sağlandığı yasalara göre yasak olan hanutçulukla ticaretlerini sürdüren “Shopping Centerler”i biraz daha onore etmek,onlara moral,güç vermek masadıyla Kemer-3 Caddesine “HORMONLU SHOPPING CENTERLER” Caddesi isminin verilebileceğini düşünüyorum…” demişti.Bunun ne kadar haklı olduğunu siz değerli okuyucularımıza bırakır bu da güzel bir organize iş olarak kayıtlar arasına girdi bile…Gelelim sessiz sedasız Mal Müdürümüz Oktay bey kemerden ayrıldı..
Ben adamın arkasında konuşmam konuşmadım da açtım telefonu söyledim haberim olsaydı gitçeiniz gün arkanızdan davul çaldıracağım diye..
Lakin beyefendi 10 yıl kaldığı Kemerde iki kez görevden alınmasına rağmen organize işleri yüzünden üç kez geri gelmiş ve son olarak ta gelmemek üzere kemerden ayrılmış..
Tabii biz normal insanlar için bir anlam ifade etmese de bazı organize iş yapanlar için acı bir kayıp olmuş
Daha nasıl olmasın aslanbuca kta 2 daire Antalya da lüks bir ev çıralıda arsa gibi maşallah bir çok emekli ikramiyesi hakkedecek kadar servet yapmış değerli müdürüm..Aslında tebrik etmek lazım beyefendiyi zorla bir şey almamıştır ki ..Kemerde hep teklifle gelir böyle işler..
Ha unutmadan giderayak yine kıyağını yapmış saygı değer büyüğümüze..Kuzdere Akdeniz çamaşır yıkama fabrikası yanındaki arsayı devletten çıkartıp devletin adamına tapu kestirmiş bile valla helal olsun ben böyle organize işleri seviyorum..Adam yapmış helal olsun
Ayışığının karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle