Hoşgeldiniz  

KURGA NIN BOŞ DİZAYNI

SEMİH KÖKEN | 30 Eylül 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Dana kesti olmadı ,
Aday oldu yapılmadı ,
Yoğurt Çaldı tutmadı ,
Bina yaptı iskan alamadı ,
Ortak Oldu ayrıldı ,
Derken tüm olumsuzluklar bitti sıra geldi
AK Parti Kemeri dizayn etmeye…
Kimden mi bahsediyorum…
Özgür Kurga dan….
Kemerin yetiştirdiği Amerikalarda öğrenim gören fakir fukara babası…!! ,
İyillik sever işadamı ve siyasetçiden
bahsediyorum….!!!!!
Şimdi Kemer Ak Partide yaşanan kaosun bire bir zıtlaşmaların bir tarafında ama perde arkasında saklamaya çalışan ve bariz bir şekilde görünen herşeyi yönetmek isteyip ortalığı dahada karıştıran Özgür Kurga nın ta kendisidir…
Suçlu aramamıza gerek yok çünkü Parti içi yönetime karşı ayakta kalabilmek adına her şeyi mubah bilip bile bile Zafer Yaman ın bu partiye tekrar katılması istemesinin altında yatan ve buna il yönetiminden canak tutanların tek gerçeği yerel seçimlere kadar partiyi kullanıp yerel seçimlerde tek aday olarak girmek ve yönetimde pay sahibi olabilmenin hesaplarını yapmakta bunun içinde her yolu deneyerek aslında Kemerde Partinin temellerine dinamit koymakta kendi çıkar ve menfaatleri için bunları kendinde hak görmektedir.

İl Başkanın Kemer de Ak partinin geleçeği için bu oyuna gelmemesi gerekirken burda onun gözü kulağı olan insanların tamamen taraflı davranmaları neticesinde İl başkanı yanlış bilgilendirlemesi ve bunun sonunda partinin yanlışlara sürüklenmesi gayet normaldir.
Şurası unutulmammalırdırki Kemer Ak parti Kimsenin arka bahçesi veya oyun alanı değildir. Bu güne kadar olmamıştır ve bu günden sonrada olamayaçaktır.Buna Sayın Kurga da dahildir.

Şimdi bir köşe yazarının yazdıklarını ve arkası geleçeği hakkında söylemlerini bildikten sonra artık birilerinin de çıkıp bu ithamlara cevap vermesi beklenirken olayın hiç ilgisiz bir kısmında işten çıkartılan insanların dile getirdiği gerçekler aklıma geliyor. Öyleki Zübük ağa diye bahsedilen kişinin yakında konuşup bunların hepsinin başlarını öne eğdirmezsem nağmerdim demesinin altında yatan gerçekleri daha şimdiden merak eder oldum diyerek bu Ak Parti bahsini kapatıp başka konulara geçelim….

Hatırlarmısınız size ilk ne zaman yeni ayakkabı alınmıştı ve kim almıştı….????
Tabikki hatırlarsınız kim unuturki….!

Dün Kemer Belediye Düğün salonunda o çocukların gözlerinden okunan tek Gerçek de oydu..

Sayın Gül artık ilelebet unutmaz gerçeklere yine bir adım daha attı.Çocukların hayallerini süsleyen Tabletleri dağıtırken içindeki o mutlulğu bir kez daha gördüm vöe yaşadım o çoçuk için artık Gül bir kahramandır ve o kahraman onun için yıllar yılı öyle güzel anlarda kalaçaktır.
MHP Antalya Milletvekil Adayı Neşe Gül hanfendinin konuşmasında söylediği şu söz çok önemlidir. “Çocuklara yapılan Yatırım en büyük yatırımdır” diyerek aslında bir gerçeğin altını tekrar tekrar çizmektedir. Çünkü o çocuklar geleçeğin gençleri ve istikbalimizin bu şekilde yönlendirilmesi büyük bir olaydır.
Bundan dolayı Sayın Mustafa Gül ve ekibini yürekten kutlarım..

Ve Kemere yeni bir nefes yeni bir heyacan katan Sayın Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüze üstün başarılar diler görevlerinde esenlikler temenni ederim.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle….

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle