Hoşgeldiniz  

Kuldan utanmaz Allahtan korkmazlar

SEMİH KÖKEN | 08 Ağustos 2018 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Yerel siyaset yavaş yavaş ısınmaya başladı derken, geçtiğimiz hafta Ak parti Kemer ağustos ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplandı. Çok geniş bir katılımla yapılan toplantıya millet vekilleri ve il başkanı katılırken, Chp’den Ak partiye geçen yeni üyelere parti rozeti takıldı. Törenin sonunda grup resmi çekilirken çok da trajikomik bir kare objektiflere yansıdı. Bu karenin içinde 2014 yerel seçimlerinde Kemer’den Ak partiye oy veren ya 1 kişi vardı ya da yoktu. Çünkü o kareye girenlerin hepsi İlçe Başkanı İsmail Minta dahil olmak üzere, şimdiki Belediye Başkanı Mustafa Gül’e oy vermiş ve onun için çalışmışlardı. Bu haberi bize Kemer Ak parti ilçe teşkilatı gönderdi ve aynı şekilde yayınladık. Fakat bu eleştiriyi sosyal medyada yaptık diye linç edilmek istendik.
Kendinize gelin deeeeeeyyuslar!
Siz ‘…’ yiyeceksiniz sefasını da siz süreceksiniz öyle mi? Utanın be utanın o kareden. Kimi kandırıyorsunuz, hepiniz satılmışlarsınız, şimdi de göstermelik olarak oynuyorsunuz. Kuldan utanmaz Allah’tan sakınmaz adamlar toplumda zerre kadar karşılığınız yok. Genel seçimde zaten bunu bizzat yaşadık. Birinin kardeşi rüşvetten yargılanıyor, biri FETÖ’dan sabıkalı, birisi aç kaldım edebiyatıyla gündelikçi olarak plaj çalıştırıyor. Ondan sonra kalkıyorsunuz Kemer’e odaklandık. Hani bir tane küskün Ak partili var mıydı toplantıda? Çağrılmış mıydı? Yoktu. Çağıramazdınız, çağıramazsınız. Çünkü o insanlar gelir toplum içinde sizi rencide edebilirlerdi. Korkunuz o yüzden değil mi? Siz halkı enayi mi sanıyorsunuz, bu halk her şeyi görüyor. Bir bakın eski ilçe başkanı aç kaldım susuz kaldım edebiyatıyla ASMEK’e gündelikçi olarak işe başlatılıyor. ASAT ‘dan sakat olan engelli bir vatandaş çıkartılıyor, onun yerine eski ilçe başkanının kardeşi işe alınıyor. Korkmayın, çıkın sokağa vatandaş neler konuşuyor hakkınızda bir bir duyun. Bunları benim yazıp yazmam önemli değil. Sonra da kalkıyorsunuz Kemer’i kurtaracağız öyle mi? …
Siz önce iki yüzlülüğünüzden kurtulun düne kadar Mustafa Gül’le pazarlık eden ben değilim sizlersiniz.
Gelelim bir Manşetin  anatomisine.. Uğraşmak istemiyorum ama zorla beni oraya çekiyorsunuz. Bir manşet atılmış” kemer’in siyaset arenası” diye. Ya Allah’tan korkun Hasan Şeker’den ne beklersiniz. Artık sokaktaki çocuk bile ‘Şeker Amca’ demezken ‘Yüz binlik Hasan’ diyor. Acaba bunu yazan ihtiyar yüz binlik Hasan’dan 5 kuruş para almış mıdır? Vallahi ben almadım, almadığım için de göğsümü gere gere Yüz binlik Hasan diye yazıyorum. Başarılı bulduğu Minta abisi herhalde plan tadilatı için bir yüz binlik de çakmış olacak ki Kemer’in en ucra köşelerine kadar bu manşet dağıtılıyor. Malum İsmail in “ ben bittim bundan” dediğini duyar gibiyim. Bundan mı belediye başkanı olacak. Zaten ilçe başkanı olduğu için Ak Parti teamüller gereği belediye başkanlığı söz konusu bile değil. Yine ne olursa olsun bu partiye gönül vermiş, servetini harcamış, GATAB’ın imkanlarını sonuna kadar kullanmış, Yusuf Uras’a çamur atmak affedersiniz …şaklıktır. Ki bu adam haclı ordusu gibi şimdiki ak parti yönetimi dahil, MHP dahil, Mustafa Gül’ün etrafı dahil olmak üzere Kemer’de 8 bin oy almıştır. Beyler kavuğunuzu önünüze koyun, elinizi vicdanınıza dayayın ve Allah için konuşun bunların bir tanesinde yalan var mı? Kimse kimseyi kandırmasın, yüce rabbim bunların hepsini görüyor ve yazıyor. Şimdilik Kemer’in siyaseti bu kadar. Daha fazla açarsanız çok canınızı yakarım bilin.
Siz bu yazıları okurken, ben Moskova’da Turizm Festivali’nde olacağım. TUROFED’in düzenlediği bu organizasyon geçtiğimiz yıl büyük bir ilgi görmüştü. Bu sene de belediye başkanlarının katılımıyla güzel geçeceğine inanıyorum.
Ayışığının tüm karanlıklarını aydınlatması dileğiyle ..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle