Hoşgeldiniz  

İFTARLARDA BİTTİ BAKALIM

SEMİH KÖKEN | 26 Temmuz 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Öhcelikle sosyal medyada ve bizzat gelerek Markantalyadaki açılışımıza katılarak bizlere destek veren tüm dostlarıma teşekkür ederek başlamak istiyorum yazıma..
Sağolun var olun çok olaçağına az olsun öz olsun dostluklar böyle günlerde belli oluyor.
Ya yalakalara ne demeli..
Malum Yarın Ramazan bitiyor ve iftar sofralarıda kalkıyor yoğun bir tempo Kemeri bekliyor.30 gün boyunca Kemer Belediyesinin iftar şatafatlarını dinledik bazen haber yaptık bazen görmedik.Hiç birine bile davet edilmedik edilse bile gitmezdik zaten ama amacının dışında sen ben bizim oğlan yiyelim mantığı bu işin ecrini sevabınıda kaçırmış durumda.
Bir gün iftar Beycikde
Aynı ekip ikinci gün ovacıkda yine aynı yalaka ekip yani Başkanın şakşakçıları..
Yanlış duymadınız Başkanın Şakşakçıları..Başka bir tabirle Başkanın şarlatanları..Bazılarının buna ihtiyacı var el çırpmadan durumazlar başkan küfür dahi etse onların mesleği o dur padişahım çok yaşa demekten kendilerini alamazlar.Olsun bakalım Ramazan bitti ve Kemerin büyük projeleri ne zaman star alaçak merakla bekliyoruz.
Hadi bakalım biz mahçup olalım..Yapın bir şeyler ..Ama topu yine taça ataçakları daha şimdiden belli oldu bile Kemer belediyesine Haciz üstüne haciz geliyormuş.
Başkan alışıktır deneyimlidir bu konularda zamanın da çok antreman yaptı çünkü ama işini çok iyi bilir Bu durumdan tereyağından kıl çıkartır gibi çıkartır kemeri buna inanıyoruz.
Ancak birtakım sıkıntıların olduğu bilhassa Tekirova da Recep Yılmaz cephesinde suların kaynadığı doğrudur.
Kırk yıllık solcu kominist Hocamın Rant uğruna 360 derece dönmesiyle Tekirova beyler beyi olması ve IV.Murat gibi ahkam kesmeleri beldede büyük huzursuzluk yarıtmış durumda olup bir takim dedikodular ayyuka çıkmıştır.Bakalım kimin kellesi gider bilinmez ama Hoca bana çok büyük ders verdi.Çünkü Rant uğruna kırkyıllık Kanii oluverdi Yaniii. Şimdi rant savaşları bir kenarda dursun Tekirovaspor da bir takım olayların dönmeye başladığı da ayrı bir konu Maşallah süten çıkmış ak kaşıkların biraraya geldiği bir ortamda daha lig başlamadan söyletilerin çıkması ve bunun çıkartanlarında kendi içlerinden oluşu akıllara türlü türlü sorularda getirmiyor değil.
Karamanın koyunu misali bu olayda yakında masalara düşer nasılsa.Baksanıza Zamanında Gizli kasa olan talihli , talihsiz , Taze Bayatların hepsi kendi kabuklarına çekilmiş sıranın gelmesini bekler dururlar.
Neyse Kemere ne hizmet yapılır nede bu turizm düzelir çıkında allah aşkına Bir caddelere bakın sezonun ortasında kaç tane dükkan daha şimdiden boşalmış durumda. Merak etmeyin yakında onlarada bir aşevi kurar yemek vermeye başlarsınız.Çok uzatmadan kısa gezelim malüm gelen Bayram bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramlarını kutlar ,
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileklerimle saygılarımı sunarım

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle