Hoşgeldiniz  

EVET Mİ? HAYIR MI ?

SEMİH KÖKEN | 20 Mart 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Ruslar geliyor EVETMİ ? HAYIR MI ?

Almanlar  geliyor EVETMİ ? HAYIR MI ?

İranlılar geliyor EVETMİ ? HAYIR MI ?

Yerli halkımız geliyor EVETMİ ? HAYIR MI ?

Sizce hangisi….

Berlin de bir Alman konuşmuştum. Türkiye ye  gelecek misiniz diye bana şu cevabı verdi “sizin siyasetiniz bizi ilgilendirmez biz Türkiye yi ikinci vatanımız bildik ve kimse bize kötü davranmıyor” diyerek görüşünü açıkladı.

Şimdi geçtiğimiz hafta Moskova turizm fuarı vardı ve çok hareketli geçti.Oradan aldığımız izlenimlere göre Ruslarda aynı fikirde ne uçak krizi nede başka bir şeyle ilgileniyorlar onlar için sımsıcak güneş ve masmavi denize girebilmek onun içinde onlar da Türkiye için EVET diyorlar.

Ama işin kötü tarafı İranlıların Charter uçuşlarının iptali oldu.Çünkü İran yönetimi  Türkiye de ki siyasi atmosferi bahane ederek Charter uçuşlarını iptal etti ve sadece karayoluyla izin verdi.Bundan da en çok karlı çıkan Van ve Ağrı illerimiz oldu.

Yanı İRAN  HAYIR dedi

Turizmcilere….Bakalım  Türk Vatandaşlarımız ne yapacak herkes erken rezervasyon için gün sayıyor çünkü herkesin ortak derdi EVET veya HAYIR oldu.

Çünkü Referanduma göre erken rezervasyonla tatilini seçmek istiyor.

Geçen sene  erken rezervasyon %55 ler de iken bu yıl bu oran %15 civarlarında…Yani Türk Vatandaşlarımız  kararsız yani ne

EVET ci – nede HAYIR konusunda kararsız…..!

Bakalım EVET mi kazanacak

HAYIR  mı kazanacak…

Buradan her şeyin Hayırlısı diyerek EVET olan ilgilimizi devletimizin bekası için tekrar isteyelim diyerek Ak Parti içindeki saflara gelelim.

Geçtiğimiz hafta Ak Parti Milletvekili Gökçen Enç hanfendi Kemere geldi ve SKM ofisini hizmete açtı. Ne tesadüftür ki tüm Ak Partiye ihanet etmiş başkanlar buluştu ve Vekil hanım onları aynı safa davet etti.

Şimdilik daha fazla yazarak partiye zarar vermek istemiyorum ama Vekilin saf dediklerinin Ak partiye verdiği zararları bir yazsam ne yüz kalır nede iki yüz…

Neyse biraz edebiyat  yapalım Bunu niçin mi yazıyorum derseniz ilerleyen günlerde Kemerde yaşanacak olan Tayinlere ve sebeplerine  bir bakın derim ha birde duydunuz mu köşesini kendine fazla yormaya çalışmayın herkes bilir telefon numaramı kendine güvenen arasın sorsun…Nokta.

Topluluk işlerinde nizam çok önemlidir. Belli nizam ve kurallar ile yönetim kadroları disiplini ve başarıyı adalet üzerine kurmak zorundadır.

Ecdadımız nizamı hak, hukuk, adalet üzerine kurduğu için İslamın bayraktarlığını yapmış ve dünyaya huzur ve dirlik getirmişlerdir. Türkün adaleti ve kurduğu nizam sayesinde şu anda dahi dünyanın her tarafında fazlaca gönül elçisi Türkler yaşamaktadır.

Her dönemde ve her toplumda bir nizam kurmaya çalışanlar bir de nizamı bozanlar olmuştur. Nizamı bozanlar çoğaldıkça o toplumda dirlik bozulmuş ve huzursuzluk başlamıştır. Nizamsızlık hainler için de fırsat olmuştur.

Nizamı bozanlar kendileri nizam kuramayanlardır. Bozguncudurlar. İkiyüzlüdürler. Beceriksizdirler . İnsanları birbirine düşürmeyi görev edinirler. Hayatlarında ciddi manada bir iş başarmamışlardır. Kendilerince Her konuda her şeyi bilirler. Üç koyunu güdemeyecekler memleket idaresine heveslenirler.

Çok önemli olan bu nizam meselesi; ailede, işyerinde, ticarette, siyasette, toplumsal faaliyetlerde, devlet idaresinde kısaca insanın yaşadığı her yerde vardır ve olmalıdır. Allah nizamı bozanlara fırsat vermesin.

Sağduyulu herkes bu ayrıma dikkat etmeli ve nizam peşinde olanlara destek verilmelidir. Fikri yapısı ne olursa olsun bozgunculara ve hainlere karşı birleşmelidir. Bir arada yaşamanın gereği belli kurallar ve disiplindir.

Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır.

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması

dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle