Hoşgeldiniz  

ÇOK MU ZOR ?

SEMİH KÖKEN | 28 Temmuz 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Geçtiğimiz hafta Kemerde siyasi bir rüzgar yaşandı. Bu Rüzgarın adı Rıza Sümer di.
Ak Parti Antalya İl Başkanı AV. Rıza Sümer Kemerde Mahalle temsilcileri ve sandık kurullarını ziyaret ederek hem seçmenlere teşekkür , hemde olası bir erken seçim için hazırlıklar konusunda bilgiler verdi.
Ançak kemerde , kemerlilerin sorunları bitmez di ve toplantılar tamamen istekler ve şikayetlere kayınca Sayın il Başkanı kendine düşeni yapmaya başladı. Sabırla her vatandaşın şikayetini dinleyen başkan anında çözümler üretti aradı talimatlar verdi, sorunları anında çözmek için elinden geleni yaptı.
Bilhassa Taksicilerin dertlerini dinleyen Sümer Büyükşehir Belediye Başkanı Türel i arayarak Kemerdeki durumun vahametini anlattı ve çözüm istedi.
İşte bu sorumlu bir siyasetçinin yapması gereken ve seçmenine önem veren bir meziyettir. Bu meziyeti eski il başkanı AV. Mustafa Köse de de görmüş büyük bir takdirle Milletvekili yapmıştık.
Hizmet böyle olur mantığının ağır bastığı bir ortamda seçmenede güven verilmesi çok hoş bir davranış oldu.
Bu gezinin ardından Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesinin tüm birim amirleri kemere geldi ve sorunları bire bir dinledi notlar aldı ve Büyükşehirin hizmetlerinin artık Kemerde de hissetirilmesi konusunda hem fikir olduklarını dile getirdiler.
Bunlar güzel gelişmeler aslında..
Fakat birde Kemerdeki yerel yönetim ile büyükşehirin hizmetlerini birleştirebilsek …
Burası Kemer Tatil Bölgesi burda siyasetin değil hizmetin önde olması gerekirken bunların tam tersi işlerin olması her iki kurumunda ayıbıdır.
Bakalım bu ayıplar keşmekeşlikler önümüzdeki aylarda nasıl giderilir nasıl çözümler bulunur bilinmez ama Kemerde bindiğimiz dalı kesmeye devam ediyoruz.
Halen daha Turistler kazıklanmaya dolandırılmaya devam ediyor.
Kimsenin gıkı çıkmıyor.
Hele gece eğlence Mekanlarının önlerine arkalarına gidin bakın neler neler dönüyor.
Geçtiğimiz gün bir eski meslektaşım bu konu için bilhassa arayarak bazı bilgiler verdi. Diskoların arkasında karşısında takır takır uyuşturucu satıldığı ve buna nasıl göz yumulduğunu sordu inanın nutkum tutuldu. Cevap veremedim. Çünkü bunlar gerçek olan şeyler.
Ama burası kemer Balık baştan kokmuş hani bir tabir vardır ya Hoca….. Yaparsa cemaat …… mış o hesap biz artık fazla bir şey beklemiyoruz zaten

Nasılsa eşime Q7 , Kızlarıma Land Rover , Oğluma mini cooper ve kendime bir kaç lüks araç alaçak halim yok. Olan varsada nasıl aldığını çok iyi biliriz zaten …!!!
Ayışığının tüm Karanlıkları aydınlatması dileyiğle..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle