Hoşgeldiniz  

BU SAVAŞ,TAYYİP ERDOĞANIN SAVAŞI DEĞİL,TÜRK MİLLETİNİN SAVAŞIDIR..

SEMİH KÖKEN | 08 Eylül 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Ordumuzun,polisimizin yanında olmamız gerekirken biz Erdoğanla uğraşıyoruz.Erdoğan ne olursa olsun o makamda oturduğu sürece Başkomutandır ve o makama halkın oylarıyla gelmiştir.
Öncelikle şehitlerimizin kanında hdp ye oy veren Türklerin ihaneti vardır.hdp nin oyu % 7 dir,yüzde 6 oyu Türk kökenli vatan haini şarlatanlar vermiştir.
Sosyal medyada bakıyorum tek sebep Erdoğan ,neredeyse Selahattin demirtaş ı kahraman ilan edecekler,yazıklar olsun.
Şimdi birlik zamanıdır,birlik olmazsa dirlik olmaz.Ben bugün Devlet Bahçeliyi başbakan yardımcısı olarak görmek isterdim,pkk karşı operasyonları yönetiyor olarak görmek isterdim.
Milliyetçilik,Ülkücülük bu,dokuz ışık bunu söylüyor.Devlet bahçelinin hükümetin yanında içinde olması ,pkk için umutsuzluk olurdu.Rahmetli Alpaslan Türkeş ,ülke menfaatlerini hep siyasi menfaatlerinin üstünde tutmuştur.Devlet Bahçeli en azından seçim hükümetinin içinde olmalıydı,onun bu tutumu nedeniyle pkk iki bakanlık sahibi olmuştur.
Hdp ,pkk nın siyasi koludur,bunu Türk kanı taşıyan herkes böyle bilmelidir.Şehitlerimizin katili Selahattin Demirtaş tır, hdp lilerdir,hdp ye oy verenlerdir.
Erbakanın partileri bu ülkede defalarca kapandı,bugüne kadar kan kusan bu partiyi bir an önce kapatılıp,seçime girmelerine engel olunmalıdır.Terör bağlantılı hiç bir kürt partisinede müsade edilmemelidir.
Pkk ile barış süreci denenmiştir,partileri hdp ye göz yumulmuştur tüm şanslarını kullanmışlardır.Bunca şehitten sonra bu süreçte siyasi bir çözüm olamaz,olmamalıdır.
Ankara barosu ,anayasa mahkemesine müracat ediyor,pkk ya karşı ordu kullanılmasın diye,bu avukatlar pkk militanımı,bu avukatlar vatan hainimi lütfen biri söylesin.Şehitlerimizin kanında boğulacaktır bu vatan hainleri.Ellerinden gelse ülkeyi pkk teslim edecekler.
Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçtaroğlu nun ağzından ne pkk yı nede hdp ,eleştiren kötüleyen bir cümle duymuyoruz.Tüm olanların faturasını Tayyip Erdoğan a kesiyor.Bu nasıl anlayıştır ,pkk ,hdp bu kadar masumudur..Pkk ekmeğine sürekli yağ sürmekle meşgüller.
2 000 yakın pkk öldürüldü,bu savaşın şartları değişmiştir,profesyonel ordumuz,kendi ürettiğimiz silahlar kullanılmaya başlamıştır.Karakollarımız yeniden inşa edildi,bölgedeki bir çok yol asfaltlandı,zırhlı araçlarımızın sayısı arttı,pkk ,hdp panik halinde bunlarıda görmek lazım.
Selahattin Demirtaş günlerdir Brükselde ,Almanya da bu savaşı durdurmak için politik olarak destek arıyor.Kendileri söylüyorlar bu savaş durmazsa pkk diye bir şeyin kalmayacağını.
Pkk tüm bağlantıları kesilmeli,AB ,ABD,İSRAİL,İRAN a kesin tavır konmalıdır.
Ama önce içerde kenetlenmeliyiz ,ordumuzu,polisimizi bu savaşta yalnız bırakmamalıyız. Yerel ve ulusal siyasetciler hdp ve pkk karşı her platformda politik mücadeleye girmeli ,Türk iş adamları sadece Türk iş adamlarıyla ticaret yapmalı,Türk halkı sadece Türk esnaftan alış veriş yapmalı,mülk sahipleri evlerini iş yerlerini sadeceTürk vatandaşlarına kiraya vermeli.
Siyasi liderler ,hdp açık açık safını belli etmiştir ,sizde ne tarafta duracağınıza karar verin artık.
Bu savaşın sonucu bellidir ,hiç kimsenin şüphesi olmasın kazanan ,
TÜRK MİLLETİ ,TÜRKİYE OLACAKTIR..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle