Hoşgeldiniz  

BU İLK AMA SON OLMAZ

SEMİH KÖKEN | 13 Kasım 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Bu yıl 10 Kasımı daha da çok coşkuyla kutladık.10 Kasım 2017 günü, Türkiye’nin Atatürkleşmesinin kıvanç veren bir hali de Atatürk’ü baş tacı olarak ölümsüzleştiren Ankara’da yaşandı. Ankara elinde bayrağı ve karanfili, boynunda kırmızı beyaz atkısıyla ilerleyen insan seliyle güne başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren 7’den 70’e Ankaralılar şehir dışından gelenleri de karşılayarak Atatürk’e koştular. Anıtkabir’in yollarında ve çevresinde ise izdiham vardı. Tandoğan metrosunda olağanüstü bir sıkışıklık mevcuttu ama kimse memnuniyetsiz değildi.
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nı, Anıt Caddesi’ni, Gençlik Caddesi’ni ve Akdeniz Caddesi’ni dolduran yüz binler Atatürk sevgisiyle Ankara’nın ayazını bastırdılar. Siyasal ayrımları bir kenara bırakarak Türkiye’ye birlik mesajı verdiler. O birlik mesajı ise Anıtkabir’i toplumun her kesiminin ziyaret etmesini beğenmeyenlere ders oldu. Aslanlı Yolda millet kardeşliği vardı. Kimse kimseden rahatsız değildi. Tam tersine başı açık olan kapalı olanla, bozkurt işareti yapan yumruk kaldıranla hatıra kareleri veriyordu. Türk milleti Atatürk’ün huzurunda, ona ve Türkiye’ye bağlılığını tazeleyerek kucaklaşıyordu. Anıtın avlusunda iğne düşecek yer bulunmuyordu.
Dikkat çeken bir nokta da gençlik akınıydı. Türk gençliği bu kez varlığıyla görev başındaydı. Ankaralı lise öğrencileri ve yurdun dört bir yanından üniversiteliler slogan ve marşlarla selam durdular.
10 Kasım 2017’de Ankara’da karamsarlık ve yas değil; coşku ve kararlılık vardı. 29 Ekim 2017’nin kitleselliği 10 Kasım’a katlanarak taşınmıştı.
Ve 2500 Kemerli ile 50 otobüsle Anıtkabire giden Kemer Belediyesi ve bunun Mimarı Mustafa Gül ayakta alkışlamak lazım…
Gerçi öyle de oldu. CHP’nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçtaroğlu Mustafa Gül’ü onurlandırarak 2500 Kemer’linin olduğu salona gelerek hem kahvaltısını yaptı, hem de konuşma yaptı.
Bu şekil de birlik ve beraberlik pozları verilirken, Kemer’de cadde, cadde sokak, sokak düğün dernek gezerek aday benim diyen hocaya da kapak oldu.
Olayın büyüklüğüne bakarsanız İstanbul Beşiktaş Belediyesi, 30 otobüsle 1500 kişiyi Ata’nın huzuruna getirmişti. Ama Mustafa Gül 50 ‘ye yakın otobüs ve 2500 kişi ile bir ilki başardı, Kemerin adını yine 10 Kasımda ön plana çıkarmayı başardı.Bunun adı Sosyal Belediyecilik değil de nedir?
Sanırım bu olay Mustafa Gül’ü eleştirenlere iyi bir şekilde kapak olmuştur. Sosyal Medyada sanal klavye kahramanları her geçen gün artmaya ve önü alınamayan hakaretlere devam etmekte. Her konuda yalan yanlış beyanlar vererek, halkın galeyana getirmeye çalışıyorlar.
Bunlardan bir ikisine şöyle kim diye baktığımızda, adamlık sıfatını bile taşımayan tutarsız, hiçbir işte başarılı olamamış, aile yaşantısını bile sürdürememiş bu egolarını sanal âlemde tatmin etmek isteyen zavallılar olduğunu görürsünüz.
O yüzden, bu beceriksiz Klavye kahramanlarına itibar etmeyiniz!!!!
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle…

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle