Hoşgeldiniz  

BU DA SİZE KAPAK OLSUN

SEMİH KÖKEN | 10 Mayıs 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Geçti geçiyor derken sonunda beklenen gün geldi ve Mustafa Gül CHP rozetini uzun yıllar sonra yakasına taktı.

Bu zamana kadar CHP’ye girmek için mücadele eden Gül, sonunda Deniz Baykal ve Muhittin Böcek’e karşı zaferini kazanmış oldu.

Parti içi muhalefete başlayan Baykal’a karşı yapılmış bir katılım dense de Mustafa Gül’ün ailesi ve geçmişi tamama men CHP saflarında olduğu bilinmekte idi.

Bunun yanında Kemer’de CHP her zaman Mustafa Gül’ün yanında olmuş yerel seçimlerde ondan tarafa oy vererek bu bağlılığını her zaman göstermişti.

Mustafa Gül’de hiçbir zaman CHP’ye yakınlığını inkâr etmemiş kadrolarına CHP’DE İlçe Başkanlığı yapmış birisini dahi atamıştı.

Fakat 2014 yerel seçimlerinde aday olmayıp uzaktan Mustafa Gül’ü destekleyen Göynük’ün Sosyal Demokrat Necati Hocası dün yaptığı istifa ile herkesi bir kez daha şaşırtmıştır.

Çünkü tüm Kemer halkı gibi Necati Hocayı tanıyanların hepsi Hocanın ne kadar CHP’li olduğunu bilmektedir.

Durum böyle iken, Hocanın sosyal medyada yaptığı açıklama akıllara birçok soru işaretini de beraberinde getirmiştir.

“16 yıldır onur duyduğum” Partiye diyerek yaptığı istifada şimdi “Mustafa Gül alınınca parti onursuz mu oluyor”? Sorusu akıllara gelmiyor değil.

Durum böyle iken Necati Hocadan siyasi anlamda fazla bir şey beklemek de sanırım sükûtu hayal olur gibime geliyor.

Fakat bu gelişmelerden önce 8 yıldır İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü sürdüren, Nuray Minta’nın görevinden alınması Kemer gündeminde kaybolup gitti.

Çünkü bu olay Kemer’in üç büyük ailesinden ikisi olan Gül ve Minta ailelerini karşı karşıya getirmeye namzet bir olay olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü sekiz yıldır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Gül ve Minta ikilisinin arasına ne girmişti ve neden bu duruma gelinmişti bunların irdelenmesi gerektiğini altını bir kez daha çizmek isterim.

Şu da unutulmamalıdır ki Kemer Halkı 2014 yerel seçimlerin de büyük bir fark ile bu yetkiyi Sayın Mustafa Gül’e vermiş ve Kemer’e Belediye Başkanı olarak seçmiştir.

Yani mühür kimde ise şehre mini yani Kemer’in başı ister sevelim ister sevmeyelim Mustafa Gül’dür.

Geçenlerde yenilgiye doymayan pehlivanlardan bir tanesi tamamen “Gül Gazetesi” oldun imasında bulunarak sözde laf çakmaya çalışsa da ona kısaca şunu demek isterim “Saatlik olarak tuttuğun masörsüne aylığı ben değil sen bağladın ,Devletin trilyonlarca lirasını ben değil sen zarar ettirdin” diyerek ona da bir kapak göndermiş olalım.

Uzun zamandır Kemer Jandarma Komutanlığını ziyaret etmiyordum dün gördüğüm manzaradan sonra göğsüm bir kez daha kabardı.

Jandarma Binbaşım Yasin Berçin Komutasındaki Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı düşmana korku vatandaşa güven vermeye devam ederken samimi ve iş bitirici tavırları bir kez daha beni mest etti.

Kendileri tebrik ediyor ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle..

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle