Hoşgeldiniz  

BU AŞI”YI KAPANSAKTA MI OLSAK  KAPANMASAKTA MI OLMASAK?

SEZEN TURHAN | 17 Nisan 2021 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

BU AŞI”YI KAPANSAKTA MI OLSAK

KAPANMASAKTA MI OLMASAK?

Valla bende bilemedim sizler gibi bir çoğumuz gibi benimde beynim yandı gitti..

Yeni yayınlanan genelge ile birlikte bayram sonuna kadar şu an için kısmi bir kapanma yaşayacağız; gidişatın sevindirici olması adına 65 yaş ile 18 yaş altına belli saat aralıkları yine uygun görülür iken diğer gruptakiler sabah 05:00 akşam 19:00 kuralına uymak zorundalar.

Restaurantlar paket servis,marketler akşam beşe kadar açık,güzellik salonları,spor salonları, hamamı saunası falani filanı hepsi bir güzel kapalı..

Neden mi kapalı bizim yüzümüzden..

Kurallara uymayarak ne coviti covit mi var o benden korksun nidaları havada uçuşmaya devam ettiği sürece yukarıdaki liste aylarca yada yıllarca (demeye dilim varmıyor)uzayıp gideceğe benziyor.

Evet benimde beynim yandı, gördüğünüz üzere bu kadar duyarsız olunması bu kadar cahilce hareket edilmesi birlik olup şu işin üstesinden gelememek benimde beynimi yaktı.

 

Yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayı ortası gibiydi ilk aşımız sağlık bakanımız Sn: Fahrettin KOCA’ya yapılmıştı..

Hemen hemen üç aydır süregelen aşılama günlüklerini özetlememiz gerekirse 19 milyon vatandaşımız ilk ve ikinci doz aşılarını oldular..

Haziran sonuna kadar bu rakamın 50 milyon ile yer değiştirmesi bekleniyor.Covid  geçirmiş bir birey olarak aşının ne denli önemli olduğunu inanın bu korkunç dönemde daha da çok anladım ve şu an randevularını alıp sonrasında vazgeçerek  gitmeme gibi lükslerini kullanan çok sevgili vatandaş!..

Şimdi sen binlerce çöpe giden aşının randevusuna gelmeyerek hangi hakkını (aklını) kullanıyorsun?

Delinin biri kuyuya taş attı misali..

Hangi senaryoları ,dizileri,filmleri, kitapları bu kadar çok okudunuz?

Hangi devlet bugün ilk olarak bilim insanlarını sağlık çalışanlarını aşılar iken herhangi bir yan etkiye maruz bırakmayı göze alırdı acaba çokça merak ediyorum..!

Herkesi almış bir telaş..

Yahu zaten seçenek sunulmuş ister yaptır ister yaptırma amma velakin randevu alıp gitmemek nedir? Üç ay öncesine kadar TV karşısında an be an aşı ne zaman bulunacak diye çivilendiğimiz günleri ne çabuk unuttunuz?

Ne yani sakat mı kalacağız yoksa ölüm mü bu kadar korkutan??

Ötesi yok ki zaten dünyayı kasıp kavuran bir virüsün gün geçtikçe de mutantlı bir hal alması..

Daha ne olsun..

Dolayısıyla Kemer’i de fazlasıyla ablukaya alan bu virüs belasından kurtulmanın tek yolu en azından şu an için aşılanmaktan geçmekte ve bundan ötürü bilhassa sırası gelen tüm kemer halkını aşılanmaya davet ediyorum;ben naçizane ülkem milletim adına bir medya mensubu olarak rica ediyorum;kimselere kulak asmayalım devletimizin milletimizin beka sı için;çocuklarımız için,gelecek güzel günler için “birimiz hepimiz hepimiz birimiz için..”

HAYDİ BÜYÜKLER AŞI’YA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle