Hoşgeldiniz  

AYNAYA BAK BİR HELE

SEMİH KÖKEN | 20 Şubat 2018 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Geçtiğimiz hafta AK Parti ilçe Başkanı bir basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulundu.
Tabiiki bizimle derdi olduğu için çağırmadı hoş çağırsa da gitmezdim zaten il dışındaydım..
Neyse işin o tarafı zamanı gelince açık açık yazarız…
Adayım
Aday olma istenirse aday olurum gibi yuvarlak laflar ettiğini dile getirmiş ve Kemerdeki bir yerel gazete de bunu manşetine taşıyarak ADAYIM başlığı atmış….
Tamamda AK Partide bir temayül vardır. Sanırım hırstan gözü dönen ilçe başkanı bunu unutmuş olmalı..
Eğer aday olacaksan çık ilçe başkanlığını bırak Yerine başkası gelsin demek gayet normaldir.Bunu dile getiren Yönetim içinden kişileri eleştirmek nerden çıkmıştır.
Madem fikrin var buyurun meydan ortada ancak buzum insanımız daha önceden de dedik ya çabuk unutur..
.2004 YEREL SEÇİMLERİNDE
Ak Partiden Aday olan I.Selami Minta nın aldığı oy ortadadır….
Detaylara girmek istemiyorum o dönemde Şekerler kapışan Minta sonra soluğu Mustafa Gülün yanında almış ve 8 sene süren bir ittifak yapmıştı. Bu arada vurulma Ağır cezada yargılanma gibi detayları sanırım anlatmama gerek yok çünkü sağır sultanın duyduğu şeyleri her nasılsa Ablalar Abiler görememiş olaçak ki bir gecede İlçe Başkanı olarak uyanıvermişti..
Ben işin bu tarafında da değilim ….
KEMER HİZMETE DOYAÇAK
Nasıl bir kelimedir merak ediyorum..Sanki Büyükşehir Başkanı Sayın Menderes Türel , İ. Selami nin emrindeymiş gibi lanse edilmektedir. Sanki İ.Selami Minta İlçe Başkanı olduğu için bu hizmetler yapılıyormuş gibi lanse edilmesi büyük bir gaflettir…
İlçe Başkanı olarak Antalya Büyükşehir Belediyesinin daha önce planladığı tüm işlerin ancak takipçisi olabilirken bunları ben varsam olur mantığı ile seçmenlere sunmak gerçekten felakettir. Daha çok değil Göynük hizmet binasının açılışında Yusuf Ürasa karşı yaptırdıkları ortadadır. Neyse bunlar küçük detaylar
Esas olan detaylar çok yakında
www.kemerhaber.com da çıkacaktır.
Diyelim bu konuyu şöyle kenara bırakalım….
****************************************
TÜRK Milleti ve Türk ordusu tarih boyu olduğu gibi bir defa daha Afrin’ de sınanıyor.Dünyaya karşı mücadele ediyor.
Terörün her türlüsü tehlikelidir. Gün gelir onu destekleyenleri de vurur. İnsanlık düşmanı terör belası özellikle Ortadoğu’da müslümanları hedef almaktadır. Hedefleri petrol ve enerji kaynaklarıdır. Müslümanların kendi aralarındaki bölünmüşlüklerinden faydalanmaktadırlar. Yani emperyalist güçlerin işini müslümanlar da kolaylaştırmaktadır. Neticede Ortadoğu yanıyor, birileri paylaşım kavgası yapıyor, dünya seyrediyor.
Bizim ülkemizin durumuna gelince; tarih boyunca hiç eksik olmayan düşmanlarımız yine iş başındalar. Yüce Türk Milletinin cihangirliğini ve esaret kabul etmezliğini biliyorlar. Tarihten gelen husumetleri var. Türkün tarih yazmışlığını unutmuyorlar. Bizi sevmiyorlar. Biliyorlar ki, Türkler olmasaydı İslamiyet Dünyaya yayılmış olmayabilirdi. İslam düşmanlığına misliyle Türk düşmanlığı da eklenince insafsızca saldırıyorlar. Her zaman olduğu gibi İçimizdeki hainleri de kullanıyorlar.
Ayrıca büyük milletin yaşadığı Anadolu toprakları dünyanın en stratejik bölgesinde olunca düşmanların iştahı da kabarıyor. Verimli ve geniş arazileri, zengin maden ve enerji potansiyeli , genç nüfusu ile güzel Türkiye’mizde gözleri var.
Arap alemi ve diğer İslam devletlerinin idareleri de kendilerinde olmadığından bize destek vermiyorlar. Tarihte de böyleydi. Yıllardır söylediğimiz gibi; “ Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.”
Peki biz ne yapmalıyız? Biz; birlik olmalıyız. Vatan hainleri hariç herkes herşeyi bir tarafa bırakıp birlik olmalı. Herkes üzerine düşeni yap
malı. Hainlere fırsat vermeyelim.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle