Hoşgeldiniz  

ANA YASA BABA YASA

SEMİH KÖKEN | 19 Ocak 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Atatürk’ün kurduğu ve 27 yıl boyunca tek tip parti ile yönetilen Cumhuriyetimizde sonunda başkanlık sistemine geçiyoruz.
Her ne kadar CHP’li kesim bunu diktatörlük diyerek çarpıtsa da bu rejim tamamen halkın yönetimde olması anlamına geliyor.
Tabi ki vatandaşa bu olay yeterince anlatılamadığı için kamuoyunda olumsuz hava esse de referandum süresince bu olay mahalle, mahalle köy, köy şehir, şehir anlatılacak ve EVET oyu istenecektir.
Aslında parlamentodan önce kamuoyuna anlatılsaydı daha iyi idi ama parlamentodaki mavi çatlak sesleri yükselmesi sanki bir imparatorluk sanki bir diktatörlük kuruluyormuş algısı yaratmaya yetti de arttı bile.
Fakat 14 yıldır iktidarda olan AK PARTİ Hükümetleri ve Başında bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde her geçen seçim oylarını arttırıp devam etmiştir ve bu referandumda da artıracağından hiçbir kuşkum bulunmamaktadır.
Bu dönemeç Türkiye’nin son virajlarından biridir.
Bunu önlemek isteyen dış mihraplar özellikle Yahudi lobisi elindeki tüm imkânları kullanarak Türkiye’ye karşı hem Terör Örgütü DAEŞ’le Hem Ticari hayatta DOLAR ve EURO ile hem de basın yolu ile CNN ve BBC ile Ülkemize karşı top yekûn bir kampanya başlatmıştır.
Ama bu sefer başaramayacaklar ve bizle de diz çökertemeyecekler.
Ülkemizin içinde bulunduğu bu geçiş dönemi referandumdan sonra Sulh a kavuşacak ve her şey normale döneceği gibi Ülkemizi bu duruma düşüren mihraplarda gereken cevabı alacaklar.
Ayrıca 15 Temmuz da içimizden çıkan FETÖ, PDY Terör örgütünün açtığı zarar bir o kadar büyük iken bunun uzantıları referandumdan sonra tamamen ortadan silinecektir.
İhanetin asla maruzatı olamaz ihanet ihanettir.
Bunu Kemer şartlarına taşıyacak olursak 2014 seçimlerinde AK PARTİ’YE ihanet edenlerin şimdi aynı parti önünde zil takıp oynadıklarını görüyoruz.
Kimse kusura bakmasın bu millet aptal değil.
Sen aday olamayınca geç karşı tarafa atını arabanı al, işin bitince gel partinin örüne yat.
Beni içeri alın diye
Yemezler HASAN AĞA yemezler.
Yemezler OSMAN AĞA yemezler.
Bazıları sadece yüz bin dolarlık adama taktığı söylüyorlar ama sizin yüz bin dolarlık dediğiniz adam maşallah gece gündüz boş durmuyor.
Ak partiye kaydı yapılmayınca hemen vites değiştirip “eğer biz olmazsak kemerin paşası gere gelir ha “diyerek utanmadan aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmiyor.
Kemer de siyaset yapmak kolay değil hem çok para hem nefes hem de adam işi.
Bu üçünü yan yana getirdiğimizde iktidar olmanız kaçınılmaz.Fakat doğru zaman doğru parti doğru kişilerle Kemer daha güzel yerlere gelecektir diye ümit ediyorum.
Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı.
Fakat siyasette gelinen nokta içler acısı bir durumda.Öyle ki atamalardan bile kimsenin haberi olmazken, çok başlılık Kemer de her geçen gün içinden çıkılmaz sorunlar yaratıyor.
Siyasete kısaca ara verip manşetimizde CİN ALİ den bahsetmek istiyorum.
Dediğimiz gibi harbi bir CİN, AKILLI ZEKİ ve bir o kadar da UYANIK bir muhterem işin enteresan tarafı en yakınında ki insana niye CİNLİK yapar bunu hala çözmüş değilim.
Tamam, ortada kadın kız olayı düzmece.
Para işi nerden çıktı?
Daha önceki yaptığı CİNLİKLERİ büyükleri gördü ve akıllı ol diye kulağını çekmiş olmalarına rağmen bu hırs niye anlamış değilim.
Bakalım bu CİNLİĞİN içinden neler çıkacak hep beraber bekleyip görelim.
Unutmadan siyasetin TOPUKLU Efe’sinden bahsetmek istiyorum.Geçtiğimiz hafta Antalya’da bir otelde toplanan MHP’ nin topuklu efesi MERAL AKŞENER çıtasını kendi çapında yükseltmeye çalışırken Kemer’de bu oluşumun önünde bir isim beliriyor.
Akşener’in o gece Hüseyin İNAN’ı sahneye çağırarak ismini okutması bile Kemer kamuoyun da yeni başkan adayının İNAN olduğu söylentilerinin çıkmasına neden oldu.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle