Hoşgeldiniz  

AK PARTİNİN İÇİNDEN

SEMİH KÖKEN | 16 Ağustos 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ı dinlemek için Pazar günü erken saatlerde yerimizi aldık.
14:30 da başlaması gereken program tam 3 saat sonra başladı. Ancak tıklım tıklım olan salonda hiç bir şey eskisi gibi değildi. Herkes çok gergindi. Eski mitingler gibi bir coşku yoktu. Bunda Ak Parti Antalya Yönetimi için çıkartılan dedikoduların etkisi çok büyüktü.
Ve beklenen oldu..
Konuşma yapması için çağrılan Antalya İL başkanının sözü İl koordinatörü Ahmet Koca tarafından iki kez kesildi. Tam bu esnada Salondan bir grup “Rıza Sümer i yedirmeyiz “ diyerek slogan atmaya başladılar.
Daha sonra konuşma yapması için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çıktı o sırada yine salonun belli bir bölümünden yuhalama sesleri yükseldi.
Yine Ahmet Koca tarafından Menderes Türelin konuşmasının bitirilmesi istendi yine yuhalamalar derken Dış işleri Bakanımız Çavuşoğlu Kürsüye geldi bir ki cümle söyledi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyi p Erdoğan Kapıda görüldü ve her şey biranda unutuldu ve büyük bir coşku ile Antalyalı partili Reisine kavuştu.
Reis mental yorgunluktan bahsetti sapkınlaşan insanların bu partide işinin olmadığını söyledi hele birde ihanet edenlerin bu partide işinin olmadığını dile getirdi…
Oysa ki pişkin pişkin yönetim koltuklarında o kadar çok gizli Fetöcü vardı ki….
Ama nedense kimse üzerine alınmıyormuş gibi selfiler çektiriyorlardı.
Bunların Kemer ayağı olan ve hakkında soruşturması devam eden Malüm şahsiyet yine başrollerde selfisini sosyal medyada paylaşmıştı bile ama o selfi nin altına öyle bir yorum yapılmıştı ki tamamen bir suç duyurusu tamamen bir ifşa idi…
Fetö den dolayı 6 ay içerde tutuklu olarak yatan ve sonunda ilk mahkemede serbest kalen Akif Şeker şu satırları yazmıştı “Beraber yürüdük biz bu yollarda ben yalnız yattım cezaevinde Beraber üye olduk biz bu derneğe ben yalnız yattım cezaevinde”
Sanırım olayın ne kadar açık olduğu ortadır.
Aslında bu adam hakkında o kadar çok iddialar gelmeye başladı ki hangisinden başlasak bilemiyorum yaptırdığı evinin üst katının kaçak olduğu buna ceza kesilmesin diye show yaptığı bunun yanında dükkan kirasının Kemerin en cevval Avukatının kredi kartından ödendiği gibi bir çok ispata dayalı haberler duyumlar iddialar gelmeye devam ediyor.Bunlardan en ağırıda AK Partiden aday olup ta seçilemeyen Yusuf Üras ın iddaları daha da beter. Üras “Seni ben Meclis üyesi adayı yaptım bana karşı sorumlusun nasıl gidersin Mustafa Gül den bir şeyler istersin sende Allah korkusu yok mu ?
Gül Yalan mı? söylüyor demek ki sen istemişsin hiç mi Allahtan korkmadın kuldan utanmazsın” demesi bile olayın vahametini sanırım anlatmaya yeterde artar bile ….
Ama benim hakkımda yazdıkları ile ilgili tüm yorumları toplayarak Cumhuriyet savcılığına sundum bakalım Adalet herkes lazım olduğu gibi bize de elbet bir şeyler diyecektir diyerek bu pislik konuyu kapatalım….
Gecelim 100 bin dolarlık adama….
Söylememe bile gerek yok artık herkes biliyor ama nedense bazılarının ar damarı çatlamış olacak ki yine her zaman başrollerde olmayı çok seviyorlar buna üç beş ihanetçide katılınca kendilerini dev aynasında görüp yaptıkları kumpaslara kendileri de inanıveriyorlar Ama nafile şapkanız düştü keliniz gözüküyor Beyler..
Bu Millet salak
Siz mi akıllısınız…
Yemezler bu sefer … Ne Balıkçı kurtarır sizi nede Şarapçı varın gidin torunlarınızı avutun siz Yeter ki bu taraflara gölge etmeyin
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle