Hoşgeldiniz  

AK OLSUN DEDİK

SEMİH KÖKEN | 31 Ağustos 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Milletlerin tarihinde unutulmaz aylar ve günler vardır. Şerefli bir tarihe sahip olan Necip Türk Milleti için Ağustos ayı “Zafer ayı”dır.
Sultan Alparslan’ın büyük bir inanmışlık ve cesaretle Bizanslıları bozguna uğratıp, yaşadığımız bu önemli toprakları vatan haline getirmesinden başlamıştır. Hasta adam teşhisi konulan Osmanlı Devletinin haçlı zihniyetince istilası ve işgaline İstiklal ve hürriyeti her şeyin üstünde tutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hareketi ile devam eden muhteşem tarih sürecinde Türk Milletinin yenilmezliği tescillenmiştir.
19. Mayıs. 1919′ da başlayan İstiklal mücadelesi 26. Ağustos. 1922′ de kendilerine büyük devlet unvanı verilenler ve taşeronları Yunan ordusuna Dumlupınar meydan muharebesi ile büyük bir ders verilmiştir.
Bu zaferler, Müslüman-Türk’ün imkânsızı nasıl mümkün kıldığını ortaya koymuş, yokluk varlığa, karanlık aydınlığa, cesaret imanla zafere dönüşmüştür. Kadını, erkeği ve çocuğu ile eldeki her türlü imkân silah olmuş, mücadele ve devlet haline gelmiştir.
9. Eylül. 1922 İzmir’in kurtuluşu ile de Türk Milleti olarak hürriyete, istiklale ve Cumhuriyete kavuşmuşuzdur.
Bu kutlu yolda Afyonkarahisar mihenk taşı olmuştur. Düşman bozgununun başladığı bu topraklarda, zor şartlarda savaşan herkes Türk Milletinin esarete düşmesine engel olmuştur.
Bundan sonra bize düşen görev birlik, beraberlik içinde, kopmadan, yılmadan çalışıp, özellikle yeni nesillerimize Yüce Türk Milletinin üstün vasıflarını ve hedeflerini iyi anlatmalıyız. Vatanı için canını verebilecek nesiller yetiştirmeliyiz.
Milleti millet yapan değerlerimizi yeniden canlandıran, son Türk Devletinin ayakta durmasını sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına, şanlı ordumuzun şehitlerine Allah’tan rahmet diler, büyük Türk Milletinin Zafer bayramını tebrik ediyorum.
Gelelim Kemer de yapılan Ak Parti operasyonuna ..
Operasyon diyorum çünkü her şey önceden belli edilmiş ve figüranlar bu işi baya da güzel oynamışlarda kimsenin haberi olmamış…
Olay hakkında o kadar çok dedikodular dolaşıyor ki akıl alacak gibi değil.. İşin içine para girdi diyenleri bir kenara bırakın bu yeni oluşumun Mustafa Gül e karşı bir kalkışma hareketinin başı olduğu dile getirilmeye sesli olarak söylenmeye bile başladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediğini yaptık diyen, Gökçen Enç’e Kemer’den büyük tepki gelirken maça kadar gelip soyunma odasına kadar girip Minta’nın arkasında ben varım demesine kadar gitti.
Şimdi bunun altında kim kalacak Ak Parti Muhalefetleri mi?
Yoksa sandıkta neler değişir diye düşünürken yeni yazılacak yönetim kuruluna girmek için çırpınanlara bakınca olayın netliği gözler önüne geliyor.Bekleyip göreceğiz.. Ama Benim Bildiğim Mustafa GÜL bunun altında kalmaz a-b.c planlarını ortaya koyar diye düşünüyorum.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle