Hoşgeldiniz  

Unutulmayacak tatil anıları…Güral Premier Hotels&Resorts’ta çocuklar tatilin tadını çıkarıyor

Semih Köken | 12 Temmuz 2018 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Unutulmayacak tatil anıları…Güral Premier Hotels&Resorts’ta çocuklar tatilin tadını çıkarıyor

Antalya’nın aile konseptiyle hizmet veren lüks otel markası Güral Premier Hotels&Resorts çocuklara özel tasarlanan ‘Happyland’ alanında sınırsız bir eğlence deneyimi sunarken birbirinden eğlenceli aktiviteler ve festivallerle çocuklara unutamayacakları bir tatil fırsatı sunuyor.

 

Akdeniz’in incisi Antalya’da çocuk dostu otel konseptiyle ailelerin en çok tercih ettiği otellerden biri olan Güral Premier Hotels & Resorts, çocuklarıyla birlikte keyifli bir tatil hayali kuran aileler için her ayrıntıyı özenle düşünüyor. Güral Premier Hotels & Resorts’ta aileler güneşin ve denizin tadını sınırsızca çıkarırken, çocuklar ise kendileri için özel olarak hazırlanan aktivite alanlarında unutulmayacak dakikalar yaşıyor.

 

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren Güral Premier Belek, her yaş grubundan çocuk için ayrı oyun odaları bulunan ‘Happyland’ alanında keyifle zaman geçirebilecekleri bir tatil fırsatı sunuyor. Happyland içinde, çocuklara özel bir oyun alanı, çocuk restoranı,  teenager kulübü, DVD salonu, uyku odaları ve çocuk tuvaletleri bulunuyor. Aileler çocuklarını sabah 09.00’dan akşam 23.00’e kadar profesyonel eğitmenlere emanet edebiliyor. 22 bin metrekareye yayılmış Aqua Park ve Gameland alanında bulunan birbirinden farklı temada 50’den fazla oyun makinesi sayesinde Güral Premier Belek’in minik misafirleri eğlenceyi doyasıya yaşıyor. Güral Premier Belek’te aynı zamanda ailelerin talebi üzerine bebek küveti, günde iki defa oda temizliği, bebek yatağı, mama yapmak için ısıtıcı, biberon sterilizasyon cihazı, bebek deterjanı ile giysi yıkama imkanı sağlanarak bebeklerin her türlü ihtiyacı karşılanabiliyor.

 

Birbirinden eğlenceli animasyon gösterileri

 

Haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü show ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleriyle çocuklar eğlenceli zaman geçirirken aileler kendilerine zaman ayırabiliyor. Dinazor Park, çocukları dinazorların gizemli dünyasına yolculuğa çıkarırken, şişme oyunlardan oluşan çocuk festivali ise aksiyon ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Sevimli dostlarımızı çocuklara sevdiren Sweet Dogs ve Lovely Cats gösterisi, tek başına bir orkestra olan palyaço Simon The Clown, minikleri korsanların aksiyon dolu dünyasına davet eden Del Arte ve daha birçok gösteri her gün 20.30’da çocuklarla buluşuyor.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle