Hoşgeldiniz  

Ünsal’a Büyük Onur

SEMİH KÖKEN | 24 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, ulusal bir dergi olan Esnafın Sesi dergisi tarafından yılın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak seçildi. 2000 yılında Kemer Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, 2010 yılından itibaren de Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığıgörevini yapmaya başlayan Ünsal, ödülünü bugün akşam Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenecek organizasyonla alacak.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından aday gösterilen Bolat Ünsal için, 24 Ekim Cuma akşamı, (Bugün) saat 19,30 da, Kemer Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilecek olan ödül programı ile birlikte, müzik ve şiir dinletisi de yapılacak.

Organizasyonda, Kültür bakanlığı sanatçısı Tuncay Yalın, İzmir radyosu sanatçısı Engin Çır ile birlikte Fikret Özkaya, MehmetÇopur, Vedat Sümbül, Aylin Bulut Öztürk ve Öner Kaçıran’ın müzik ziyafetine, farklı illerden gelen seçkin şairlerinde şiirleri geceye renk katacak. Müzik, şiir ve ödül töreninin yapılacağı geceye tüm vatandaşlar davetli.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle