Hoşgeldiniz  

Ulaşım A.Ş. ve İŞKUR Vatman yetiştirecek

SEMİH KÖKEN | 16 Nisan 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi Antalya Ulaşım A.Ş., İŞKUR işbirliğiyle ‘Vatman (tramvay sürücüsü) Eğitim Programı’ başlatıyor.

Kursu başarıyla tamamlayanlar, nostalji tramvayı, ANTRAY ve 2016’da tamamlanması beklenen Meydan-EXPO raylı sistem hattında iş sahibi olabilecek. Kurs boyunca günlük 25 lira alacak olan adayların genel sağlık sigortası da yapılacak.

 

Antalya Ulaşım A.Ş. gerek hali hazırda işletilen 1. Etap raylı sistem etabında ve Nostalji Tramvayı’nda, gerekse 2016 yılına tamamlanacak olan Meydan-EXPO ikinci etabında değerlendirilmek üzere vatmanlık yapabilecek düzeyde yetişmiş personel hazırlamak amacıyla Vatmanlık Eğitimi başlatıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İşbaşı Eğitim Programları kapsamında düzenlenecek Vatman Eğitimi Programı 4 ay sürecek. İŞKUR, eğitime katılan herkese günlük 25 lira harçlık verecek ve genel sağlık sigortalarını da yapacak.

4 AY SÜRECEK

114 iş günü sürecek (yaklaşık  4 ay) sürecek  eğitim sürecini başarı ile tamamlayan adayların tespit edilen ihtiyaç doğrultusunda işe yerleştirilmesi yapılacak.  Eğitime katılan adayların eğitim modüllerinde başarılı olmaları halinde başarı sıralamasına göre liyakat usullerine uygun olarak ihtiyaca göre istihdam edilecek.

BAŞVURU 10 MAYIS’A KADAR

Eğitime, elektrik, elektronik, makine, raylı sistemler bölümlerinden lise, ön lisans ve lisans düzeyinde mezun olanlar başvurabilecek. Eğitime katılmak isteyenler 10 Mayıs’a kadar Antalya Ulaşım A.Ş.’nin Kepez Mah. Antalya Bulvarı No: 193’te bulunan adresine şahsen müracaat edebilecek.  Ayrıca ik@antalyaulasim.com.tr adresine  özgeçmiş göndererek ya da www.antalyaulasim.com.tr/kurumsal/insan Kaynakları/cv yükleme kısmına öz geçmiş yüklemesi yaparak başvuruda bulunabilecek.

EĞİTİM 4 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Yapılan müracaatlar 11-19 Mayıs tarihleri arasında değerlendirilecek. İŞKUR ile iş başı eğitimi protokolü imzalanmasının ardından, kabul edilen adaylar 4 Haziran’da eğitime başlayacak. Eğitim, 19 Kasım 2015 tarihinde sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle