Hoşgeldiniz  

TEK HEDEF “ŞAMPİYONLUK”

SEMİH KÖKEN | 28 Ağustos 2014 | Yaşam A- A+

yaris1

yaris2
Kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Armutlu Belediyesi katkıları ile Göral Termal Armutlu sponsorluğunda düzenlenecek olan organizasyon, Yalova’nın Armutlu ilçesindeki 134 km. uzunluğundaki parkurda koşulacak. Parkur iki özel etabın üçer kez geçilmesinden oluşuyor.
Mira Otellerinin desteği ile Armutlu’ya gidiyorlar
Kemer’den yarışa katılacak ve halen kategori 1 ‘de Fiat Palio aracı ile mücadele edecek Mehmet Civelek ve CoPilot Erdal Boz Kemer Mira Otelleri Sahiplerinden Özhan Erkal’ın sponsorluğunda yarışa katılacaklar. Kemer’in adını en iyi şekilde duyuran sporcular ile yarış öncesi Mira Otelleri önünde bir araya gelen Özhan Erkal, sporcuları kutlayarak kendilerine destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Erkal, “ Kemer adını en iyi şekilde duyuran Mehmet Civelek ve Erdal Boz kardeşlerimize 30-31 Ağustos’ta Armutlu’da düzenlenecek olan Ralli Kupasında başarılar diliyorum. Arkadaşlarımız son dönem aldıkları başarılı sonuçlar ile de dikkat çekiyorlar. İnanıyorum ki; gelecekte bu isimler Kemer’in adını çok daha farklı duyuracaklar. Bu sporcularımıza Mira Otelleri olarak destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Başarılarını katlayarak sürdürüyorlar
Kategori 1 ‘de Fiat Palio aracı ile mücadele edecek Mehmet Civelek ve CoPilot Erdal Boz bu yıl içinde elde ettikleri başarılar ile de dikkat çektiler. Yılın ilk yarısında 15-16 Mart 2014 tarihlerinde 34 spor kulübünün düzenlediği Ralli’de ikinci olarak kupa sahibi olan Kemer’in başarılı sporcuları , 26-27 Nisan 2014’de Kocaeli’de düzenlen yılın 2. Yarışında 3. Olarak yine kupanın sahibi oldular. Yılın 3. Yarışında İzmir Atlantis Rallisine katılan ikili burada 3. Olarak kupaya ulaştılar. Bunun yanı sıra 10-11 Mayıs 2014 tarihinde Eskişehir Ulusal Rallide birinci olan sporcular ardından 16-17 Ağustos’ta da yine Ulusal olarak Pendik’de düzenlenen yarışta Klasman ikinciliği ve Genel klasmanda 3.lük elde ederek podyuma çıktılar.
30-31 Ağustos’ta TOSFED Ralli Kupasının 4.ayağı olan Bursa Armutlu’da yarışta mücadele edecek iki başarılı sporcu yaptıkları açıklamada kendilerine destek ve sponsor olan Mira Otellerine ve Otellerin sahiplerinden Özhan Erkal’a teşekkür ederek, “ Çok iyi hazırlandık. Kazasız belasız inşallah çıkışımızı sürdürüp Kemer’e Şampiyon olarak döneceğiz. Sponsorumuz Mira otellerine ve Özhan Erkal Bey’e verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle