Hoşgeldiniz  

Taksitlendirmede Son 2 Gün

SEMİH KÖKEN | 29 Kasım 2014 | Yaşam A- A+

Çeşitli nedenlerle zamanında ödenemeyen ve faizlerle birlikte büyüyen borçlarından kurtulmak isteyen borçlular, yapılandırmadan yararlanmak için müracaat etti. Borcu icraya gidenlerin de yararlanabildiği yapılandırmaya müracaat edenler, gecikme zammı ve faizlerini ödemeden borçlarını istedikleri taksit seçenekleri ile yapılandırabiliyor.

 

 

BORÇLARDAN KURTULMAK İÇİN SON 2 GÜN

Müracaat süresinin hala devam ettiğini ifade eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, ASAT’ın hafta sonu da çalışacağını belirterek, Kemerlilerin böyle bir olanaktan yararlanmaları gerektiğini belirtti. Üraz; “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e öncelikle halkımızın sıkıntılar çektiği bir olayda böyle bir uygulama yaptığı için teşekkür ediyorum. Ama şu da unutulmamalı ki bu uygulama 2 gün sonra son bulacak ve Kemerli vatandaşlarımız bu taksitlendirme uygulamasından yararlanarak faizi olmadan borçlarını rahat bir biçimde ödemeliler. Daha sonra bu borçlarından dolayı sıkıntı yaşamasınlar. Zaten ödemeler peşin ya da 6,9,12 veya 18 ay taksitlendirme olanakları sunmaktadır” dedi.

18 TAKSİTTE 36 AYDA ÖDEME İMKANI

ASAT Genel Müdürlüğü 6552 sayılı kanun gereği su ve atık su borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat edebileceğini duyurdu. Müracaat kapsamı 30 Nisan 2014 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarını kapsamaktadır. Borçları yeniden yapılandırarak ödeme seçenekleri; Peşin, 6 taksit, 9 taksit, 12 taksit, 18 taksit olarak yapılabilecektir. Taksit süreleri 2 şer aydan oluşmaktadır. Böylece 18 ay taksit yaptıran bir kişi, borcunu toplam 36 ayda ödeme imkanına kavuşacak. Yapılandırma için en son başvuru tarihi 1 Aralık 2014. Yapılandırılan borçların ilk taksiti ise 31 Aralık 2014 tarihine kadar ödenecek.

 

ASAT Genel Müdürlüğünün vatandaşlarımıza sağladığı bir diğer yenilik ise gecikmiş su borçlarını da artık PTT’nin tüm şubelerinden ödenebilmesi oldu. Bu da beldelerdeki vatandaşlarımız açısından büyük kolaylık sağlamaktadır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle