Hoşgeldiniz  

Süleymancıların Kermesi Başladı

SEMİH KÖKEN | 31 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

Kuzdere’de bulunan Kemer Öğrenci Yurdu’na destek amaçlı kurulan kermes dualarla açıldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin giderlerine destek olmak amacıyla açılan kermes, 9 Haziran tarihine kadar devam edecek.

 

Kemer Öğrenci Yurdu’nda yatılı olarak öğrenimlerine devam eden öğrencilerin giderlerinin karşılanmasına destek olmak amacıyla kurulan kermesin açılışı dün gerçekleştirildi. Kemer İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş tarafından okunan duanın ardından, kermesin açılışı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemer İlçe Emniyet Amiri İlhan Özdemir tarafından yapıldı. Açılışın ardından kermesi gezen protokol kermesin hayırlı olmasını diledi. Başkan Gül, kermeste bulunan çocuklara dondurma ısmarlayıp bahşiş bırakarak, kermesin ilk gelirinin elde edilmesini sağlamış oldu.

KERMESİN GELİRLERİ, ÖĞRENCİLERİN GİDERLERİ İÇİN KULLANILACAK

Kermes hakkında bilgiler veren Kermes Komisyonu Başkanı Mehmet Sipahioğlu, kermesi her yıl düzenlediklerinin dile getirerek, “Kermesimiz, 1974 yılında Kuzdere’de kurulmuş olan Kemer Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerimizin giderlerine destek vermek amaçlı düzenlenen bir kermes. Yıllardır düzenlemekte olduğumuz kermes, bölgemizdeki halkımızdan gerekli desteği görmektedir. İlkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrencilerimizin gerekli etüt çalışmalarını yapabilmeleri için destek amaçlı yapmış olduğumuz bir organizasyon. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kemer halkının ve esnafların bağışlamış olduğu ürünleri kermeste cüzi bir ücret karşılığında sattıklarını ve elde edilen gelirleri Kemer Öğrenci Yurduna bağışlayacaklarını belirten Sipahioğlu, Kemer halkını kermese beklediklerini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle