Hoşgeldiniz  

SİNEMALARDA BU HAFTA

SEMİH KÖKEN | 16 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

İşte bu hafta vizyona giren filmler…

HAFTANIN FİLMLERİ

SİYAHLI KADIN 2

Eel Marsh House, İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiliz hükümeti tarafından askeri psikiyatri kliniğine dönüştürülen küçük bir hastanedir. Sorunlu askerlerin gelmeye başlamasıyla birlikte binanın karanlık gizemleri ve ölü ruhları ortaya çıkar. Genç hemşire Eve, hastaların bakımıyla ilgilenmesi için buraya gönderilen çalışanlardan yalnızca biridir. Eve da dahil olmak üzere hastanede diğer çalışanlar savaşın kendilerine yaptığı kötülüklerle mücadele ederken, bilmedikleri bir şey tarafından etki altına alınmaya başlarlar. Eve, baktığı çocukların hepsinin birer birer kaybolmasıyla her şeyin sonsuza kadar değişeceğinden emin olur.

AZEM 2:CİN GAREZİ

Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikayesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakarya’da, olayların yaşandığı köyde, olayların yaşandığı evde! Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikayesine tanık olacağız.

MAD MAX

Zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

TINKERBELL

Tinkerbell ve arkadaşları, korkunç bir canavar yuvalarını yerle bir etmeden önce onun ortadan kaldırılacağına emindirler. Fawn perilerin korumak için tüm cesaretini toplar. Ama bu yaratık gerçekten sandıkları gibi korkunç mudur? Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak gerektiğine inanan eğlenceli ve yetenekli hayvan perisi Fawn, kocaman ve gizemli bu canavarla arkadaş olur.

NİYAZİ GÜL DÖRTNALA

Profesör Veteriner Niyazi Gül, çocukluğundan bu yana hayvanlarla arası hep iyi olan, büyük-küçük baş fark etmez tüm hayvanların dilinden anlayan biraz sıradışı bir bilimadamıdır. İnsanların zevki için hayvanlara eziyet edilmesine, avcılığa, gerçek kürk tüketimine sonuna kadar karşıdır. Üniversitede dersleri hep eğlenceli geçen Niyazi Gül’ün bir de Hediye adında bir çalışanı vardır. Hediye hem Niyazi Gül’ün tüm işlerine koşturur hem de yıllarını verdiği gizli formülü bulması için deneylerine yardım eder. İzmir’de kendi halinde yaşayan Niyazi Gül’ün mütevazi hayatı Sultan Şahmerdan ve Rıza Kabakoz’un atlarını yarıştırma iddiası ile allak bullak olacaktır.

YENİLMEZLER: ULTRON ÇAĞI

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor. Bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk’ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor. Iron Man, barışın sağlanması için bekletilen bir sistemi yeniden başlatmak ister fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. Bunun üzerine Thor, Kaptan Amerika, Hulk, Nick Fury, Black Widow ve Hawkeye yeniden bir araya gelir. Ultron adıyla bilinen James Spader ise bütün acımasızlığıyla ilerlemekte ve insanoğlunun soyunu tüketmek için korkunç planlar peşindedir. Yenilmezler bir araya gelip savaş başladığında, yeni gizemli karakterler ve gizli ittifaklarla gerilimin dozu iyice artar.

KARLAR KRALİÇESİ 2

2012 yapımı Karlar Kraliçesi’nin devamı olan filmde kahramanlarımız heyecan dolu yeni bir maceraya atılıyor. İlk filmde Karlar Kraliçesi’nin laneti sonrasında yaşananlar sona ermiştir. Cüce Orm nihayet sağ salim evine döneceği için mutludur. Ancak şehre geri döndüğünde düşündüğünden daha zorlu bir hayatla karşılaşır. Artık sıradan bir madencidir ve bu haliyle güzel cüce prensesine ulaşmak bir hayli zordur. Orm kahramanlık hikayelerini biraz cilalayıp ün kazanmaya karar verir, fakat söylediği her yalan yeni bir yalanı doğurunca kendini eski dostları Gerda, Kai ve Luta ile tekrar bir araya geleceği bir maceranın ortasında bulur.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle