Hoşgeldiniz  

Schwabach Heyeti Onuruna Yemek

SEMİH KÖKEN | 23 Eylül 2014 | Yaşam A- A+

DSC_1656 kardeş şehir (1) kardeş şehir (3) kardeş şehir (5)Antalya Kemer Belediyesi kardeş şehri heyeti onuruna verdiği veda yemeği ile konuklarını Almanya’ya uğurladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kardeş şehirleri Almanya’nın Nürberg Şehri Schwabach ilçesinden gelen 6 kişilik heyete Kemer Olbia Park Restaurantta yemek verdi.
Olbia Park Restaurantta verilen yemeğe, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı, Kardeş şehir Schwabach komite Başkanı Ayşe Bıyık ve Kemer ve Schwabach kardeş şehir heyetleri katıldı.
Başkan Gül, yaptığı açıklamada kardeş şehirlerinin Kemer’i yaptığı ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyledi. Türk-Alman dostluğunun karşılıklı ziyaretlerle pekişmesi taraftarı olduğunu belirten Gül, Almanya’dan gelecek kardeş okullarına yapacakları etkinliklere her zaman destek olacaklarını kaydetti. Gül “Kardeş şehrimizin Kemer’e yaptıkları bir haftalık ziyaretten çok memnun kaldık. Dostluk ve kardeşliğimizin gelişmesi için karşılıklı ziyaretlerin devam etmesini istiyoruz.” Dedi
Kardeş Şehir Komite Başkanı Ayşe Bıyık da yaptığı açıklamada; Kemer halkının gösterdiği yakın ilgiden ötürü kardeş şehir halkına teşekkürü bir borç bildiklerini dile getirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle