Hoşgeldiniz  

Ramazan Şenliklerinde Çankırı rüzgarı esti

SEMİH KÖKEN | 23 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

çankırılılar gecesi (2)Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri, birbirinden eğlenceli programlarla devam ediyor. Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu ile başlayan etkinlikler her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Antalya’daki hemşeri dernekleri de şenliklerde kültürlerini tanıtma ve yaşatma imkanı buluyor. Antalya Çankırılılar Derneği de, şenlikler kapsamında ‘Çankırılılar Gecesi’ düzenledi.  Antalya’daki Çankırılıları bir araya getiren etkinlikte büyük coşku yaşandı. Harun İrge Tanış’ın sahne aldığı ve ozanların katıldığı hemşeri gecesinde yüzlerce vatandaş, Ankara havalarıyla coştu.

ÇANKIRILILAR OLARAK MEMNUNUZ

Çankırılılar Dernek Başkanı Ahmet Demir “Ramazan Ayımız tüm hemşerilerimize, Antalyalılara hayırlı olsun. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e ve bu gecede emeği geçen bütün personeline teşekkürlerimi sunuyorum. Kültürümüzü sergileme, hemşehrilerimizle buluşma imkanı bulduk. İnşallah seneye daha organize olarak, daha büyük katılımla Çankırı’mızı buraya getireceğiz” dedi.

ANTALYALILAR AKIN EDİYOR

Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ufuk Şahin adlı vatandaş ise “Bir Çankırılı olarak çok mutlu oldum. Güzel bir ortam var. Antalyalılar her gün şenlik alanına akın ediyor. Böyle bir gecede, Çankırı’mızın güzelliklerini bize ve Antalyalılara yaşatan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Ramazan etkiliklerinde 24 Haziran Çarşamba akşamı (yarın) Burdurlular gecesi düzenlenecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle