Hoşgeldiniz  

Özür Dilerim, Kurtarmam Gerekiyordu’

SEMİH KÖKEN | 21 Temmuz 2014 | Yaşam A- A+

Antalya Yatlimanı’ndaki Mermerli Plajı’nın üzerindeki kayalıklarda saat 16.00 sıralarında ağlayan bir kız görenler, polise haber verdi. Yaklaşık 30 metre yükseklikteki kayalıklara çıkan S.İ., polisi görünce kendisine yaklaşılması halinde atlayacağını belirtti. Kayalıkların yakınındaki demir çitin arkasında polislerin ikna etmeye çalıştığı S.İ., ağlayarak kaldığı yurttaki bir arkadaşıyla tartıştığını anlattı.

Bu sırada sağlık ekibinde yer alan paramedik Zehra Nur Keskin, sigara verme bahanesiyle kayalıklara çıkarak kıza yaklaştı. Kadın sağlıkçının verdiği sigarayı almayan S.İ., daha sonra oturduğu kayalıklarda ayağa kalkarak yaklaşılmamasını istedi. Bunun üzerine Keskin, S.İ.’den tekrar oturmasını ve kendisiyle konuşmasını istedi.

S.İ.’ye su uzatan Keskin, 1 saat süren ikna konuşmasının ardından kızın dalgınlığından faydalanıp kolundan yakaladı. Daha sonra çevrede güvenlik önlemi alan polis ve diğer sağlık görevlileri, S.İ.’yi kayalıkların kenarından yukarı çekti. Bu sırada S.İ., kendisini kurtaran Zehra Nur Keskin ile polise tepki gösterdi. Keskin ise S.İ.’den özür dileyerek, “Seni kurtarmam gerekiyordu” dedi.

Keskin, “Kayalıklarda uzun süre ikna etmeye çalıştım. Yurttaki bir arkadaşıyla tartıştığını ve bir hocasının gelmesini istiyordu. İkna için su ve sigara uzattım, ama almadı. Oturduğu sırada ben de yanına yaklaşmıştım, bir anda gözlerini kapattığını fark edince onu yakaladım” diye konuştu.

S.İ., yetiştirme yurdundan gelen bir görevli eşliğinde sağlık kontrolünden geçirilmek üzere polis otomobiliyle hastaneye götürüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle