Hoşgeldiniz  

Özel güvenliklere bilgilendirme toplantısı

SEMİH KÖKEN | 08 Mayıs 2015 | Yaşam A- A+

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) ve Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün organize ettiği, güvenlik departmanlarına bilgilendirme eğitim toplantısı Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda yapıldı.

KETOB ve Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği, sezon öncesi güvenlik departmanlarına bilgilendirme eğitim toplantısı, Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitim toplantısına Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, KETOB Başkanı Tayyar Gül ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri katıldı.

Katılımcılara teşekkür eden Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, özellikle bir turizm kentinde güvenlik personelinin nelere dikkat etmesi ve davranış kurallarına uymaları yönünde açıklamalarda bulundu.

KETOB Başkanı Tayyar Gül ise, bir bölgede güvenlik olmadan turizmin yapılamayacağını vurgulayarak, KETOB olarak her yıl sezon öncesi otel güvenlik departmanlarına Kemer Emniyet Müdürlüğü destekleriyle bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini bu sebeple Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. 

Toplantıda Antalya Özel Güvenlik Şubesi Polis Memuru Halil Kulgel, eğitime katılanlara 5188 sayılı kanun hakkında özel güvenlik görevlilerinin yetkileri ve denetleme konuları hakkında bilgi verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle