Hoşgeldiniz  

Öğretmenler Diledikleri Gibi Eğlendiler

SEMİH KÖKEN | 24 Kasım 2014 | Yaşam A- A+

Crystal De Lüx Resort Otel 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Ramazan Şavaş Özel Eğitim ve İş Okulu’nun 90 eğitim görevlisine otelde bir gün hediye etti. Sabah Antalya’dan otele ait servisler ile alınan eğitimciler Herşey Dahil sisteminin uygulandığı otelde geceye kadar diledikleri gibi eğlendiler.

 

 

Ramazan Şavaş Özel Eğitim ve İş Okulu Müdür Yardımcısı Vahit Kutluca; “Yapılan organizasyondan dolayı çok memnunuz tüm öğretmenlerimiz olarak. Bizleri buraya davet eden Crystal De Lüx Resot Otel Genel Müdürü Ali Osman İlhan beye teşekkür ediyoruz. Böyle yoğun, tempolu bir eğitim öğretim döneminde davet etmeleri bizi mutlu etti. Öğretmen arkadaşlarımız çok özverili bir gurup. Okulumuzda 170 öğrencimiz var bunların 120 tanesi Otistik öğrenci 50 tanede zihinsel engelli öğrencilerimiz var. Bu nedenden dolayı ile eğitim işini veren öğretmenlerimiz diğer öğretmenlere göre daha fazla özveri sarf etmeleri gerekmekte. Çünkü öğrencilerimizin eğitimi farklı ve çok çabuk zaman da verilen bilgileri unutabiliyorlar ve bunları sürekli tekrarlamanız gerekmekte. Yemeğinden tuvaletine kadar öğretmenlerimiz ilgileniyorlar her şeyleri ile. Bundan dolayı bugün bize burada yapılan kutlama inananın bizi çok mutlu etti. Böylesine yoğun ve tempolu bir eğitim döneminde tekrar tüm Otel yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi.

Crystal De Lüx Resort Genel Müdürü Ali Osman İlhan ise 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama yapmak istediklerini bunun içinde en uygun okulun Zihinsel Engellilere eğitim verilen Ramazan Şavaş Özel Eğitim ve İş Okulu olduğuna karar verdiklerini belirtti.

 

İlhan; “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için Crystal Otel olarak zor şartlar altında çalışan ve daha cefakar öğretmenlerimiz olan zihinsel engellilere eğitim veren öğretmenlerimizi ağırlamak istedik. Kemer’de böyle eğitim merkezleri olmadığı için okulumuzu Antalya’dan Ramazan Şavaş Özel Eğitim ve İş Okulu ile irtibata geçtik ve kendilerini davet ettik. Zihinsel Engelli kardeşlerimize eğitim vermek, topluma kazandırmak için bu öğretmenlerimiz büyük fedakarlıklar yapmaktadırlar. Bu iş sabır ister. Benim ailemde de öğretmenler olduğu için bu konuyu iyi biliyorum. Burada yapılan öğretmenlik, normal okullarda ya da kolejlerdeki öğretmenlik ile hiçbir alakası yok. Bu nedenle biz bu Öğretmenlerimizi Crystal De Lüx Resort Otel olarak ağırlamak istedik. Umarım kendilerini mutlu edebilmişizdir. Ve buradan tekrar başka Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutluyorum” dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle