Hoşgeldiniz  

Oda Başkanları Gül’ü Ziyaret Etti

SEMİH KÖKEN | 28 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

DSC_9364 DSC_9359Festival nedeniyle Kemer’e gelen Gebze Berberler ve Kuaförler oda başkanı Kenan Çelik başkanlığındaki çeşitli illerin oda başkanları, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı Başkan’a teşekkür ettiler.
Ziyarette, Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Başkanı Cemil Değirmenci, Adana Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı H.Emin Ünal, Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Hollanda, Saç Topuz Eğitmeni Yeliz Kaya, Saç Rengi Eğitmeni Zeki Bilmem ve Kuaförler Life Dergesi Sahibi Hüseyin Kozdibi de katıldı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’deki Federasyonların ve sivil toplum örgütleri ile etkin bir işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, bu sayede kış sezonunda bu tür organizasyonların Kemer’e ve turizme çok katkısı olduğunu dile getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür etti.
Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik ise Kemer’i çok sevdiklerini, katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve Kemer Belediyesine teşekkür etti. Nisan 2015 yılında bu festivali yine Kemer’de düzenleyeceklerini ve Nisan 2015 ayında yapılacak festivale binin üzerinde yarışmacının katılması beklendiğini vurguladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle