Hoşgeldiniz  

Obezite ameliyatı için Kanada’dan geldi

Semih Köken | 13 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Obezite ameliyatı olmak için Kanada’dan Antalya’ya gelen Melanie Aubertin, Özel OFM Antalya Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu.

**

OFM Antalya Hastanesi’ne başvurduğunda 120 kilogram olan Kanadalı obezite hastası Melanie Aubertin, ülkesinde obezite ameliyatlarının zor olduğunu, uzun araştırmaların ardından Türkiye’de ameliyat olma kararı aldığını söyledi. Aubertin, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da farklı doktor ve hastanelerle görüşmeler yaptığını belirtti. Dr. Aziz Sümer’e internetten ulaştığını, çalıştığı hastaneyle bağlantıya geçtiğini kaydeden Aubertin, “Ameliyat öncesi ve sonrasından çok memnunum. Çok başarılı bir operasyon oldu. Ülkeme dönme vakti geldi. Benimle sürekli ilgilenen doktoruma ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN HASTA KABULÜ
Kanadalı hastasının operasyonun başından sonuna kadar takip eden Doç.Dr. Aziz Sümer ise hastane bünyesinde yeni kurdukları Obezite ve Diyabet Cerrahisi Ünitesi’nin henüz yeni olmasına rağmen Türkiye’nin dört bir yanından hasta kabul ettiğini söyledi. Bununla birlikte yurt dışından da hasta gelmeye başladığını anlatan Doç. Dr. Sümer, “İlk hastalarımızdan biri Melanie Aubertin’in de obezite ameliyatı başarılı şekilde gerçekleştirildi. Hastamıza tüp mide operasyonu yapıldı ve taburcu edildi. 1 ay gibi bir sürede 20’nin üzerinde hastanın ameliyatını gerçekleştirdik” diye konuştu. (DHA)77a25f1e8fab367d776a40af2f185a26

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle