Hoşgeldiniz  

Mustafa Gül Turizmcilere Çağrıda Bulundu

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer tanıtımını artık tek çatı altında ortaklaşa yapılmasının daha yararlı olacağını belirtti. Gül, artık aramıza fitne ve fesat sokacak kimse kalmadı. Tek Kemer Tek Belediye ve turizmcilerimiz ile ortaklaşa tanıtım yapma umudundayız dedi ve şunları söyledi; “Biliyorsunuz artık Kemer geçmişten gelen kapristen kurtulmuş oldu. Bundan dolayı bizim birleşmemiz daha da kolay olacak. Artık tek bir Kemer var. Bununla birlikte de bir tane Kemer Belediyesi mevcut. Herkesin bildiği gibi Kemerimizde de 3 yüz küsur tanede otelimiz var. Öncelikle bu otellerimizin dolması gerekmekte, otellerimiz dolarsa esnafımızın para kazanma bölümü kalıyor. Bundan dolayıdır ki önce turisti Kemerimize getirmemiz lazım. Turisti getirmek içinde Belediyemizin üzerine düşenler var, Otelcimizin ve esnafımızın da üzerine düşen görevleri var. Tabi ki hepimiz üzerimize düşeni ve görevlerimizi bilmemiz gerekmekte. Bunları da yerine getirmek zorunluluğumuz var. Bizim Belediye olarak görevimiz, güzel bir şehir yaratmaktır. İnsanların gelip, gittiklerinde anlatabilecekleri bir yer ortaya koymaktır. Biz turizmin içerisinde gelen kişiler olduğumuz için Kemer tanıtımına fuarlarda elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışmaktayız.

 

 

TURİZM KEMER’İN EKMEK TEKNESİ

Bölgemizin zaten gelir kaynağı turizme dayalı ve ne kadar çok ilgi görürse ona bağlı olarak da değerimiz artıyor. Burada ki herkesin yaşayabilmesi içinde elbette ki Kemerimize turistlerin gelmesi gerekiyor. Bu konulardan dolayı gidilen fuarlarda küçük bölümler halinde olmasındansa toplu olarak yapmamız gerekmektedir. Dış ülkelerle olan rekabetimizi bir tarafa atın da Akdeniz bölgesi içerisinde bulunan ve aramızda tatlı bir rekabetin bulunduğu bölgeler büyük yerler kiralayarak tanıtımını yaparken biz ayrı ayrı tanıtım yapmaktaydık. Biz Belediye olarak bazı fuarlarda yer kiralarken, bazı noktalarda ise Turizm Bakanlığımızın bize tahsis ettiği stantlarda tanıtımımızı yapıyorduk. Ancak artık Belediyemiz, Otelcimiz ve Esnaflarımız ile bir araya gelirsek bunu daha büyük organizasyonlara çevirebiliriz.

BİRLEŞİME ZAMANI GELDİ

Kemer’de bulunan Olympos Teleferiğin bizimle tanıtımlara katılacak olması çok önemli bir konu. Teleferiğimiz bölgemiz için çok önemli bir noktadır. Zaten biliyorsunuz ÇAMOB (Çamyuva Otelciler Birliği) ile KETOB ile birleşti. Tekirova derneğimiz kalıyor ve vakfımız var. İşte bunların hepsini bir araya toplayıp çekirdek bir kadro yapıp hep beraber bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bununla birlikte de tanıtımımızı dünyanın her yanında yapmak istiyoruz. Bildiğim kadarıyla 100’ün üzerinde fuar var dünya genelinde. Biz bu sene belediye olarak 17 tane fuara katılacağız. Bölge için önemli olanlarını seçtik. Eğer büyük bir derneğimiz olursa biz bunu daha da fazla genişletebiliriz.

“ARTIK FOTOĞRAF KARESİNDE BİRLİKTE YER ALALIM”

 

8 Ocakta Hollanda fuarı ile başlıyoruz. Biz Ekim ayında otelcilerimiz ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çok güzel bir şekilde kutlayacağız ve daha sonra da otelciler ile yemekte bir araya gelerek bu konuları konuşacağız. Ve artık Kemer her gittiği yurtdışında biz buyuz, bizler birlik beraberlik içersindeyiz imajını vereceğiz. Çünkü artık aramıza fitne, fesat sokacak, siyasi baskılar yapacak kimse kalmadı. Kemerimizi seven özveri ile çalışan arkadaşlarımız ile aynı karede bulunmak ve bu fotoğraf karesini yansıtmakta çok önemli bizler için, umarım hep beraber layık olduğumuz yere geleceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle