Hoşgeldiniz  

Muratpaşa zabıtasından sağlıksız üretime baskın

SEMİH KÖKEN | 18 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Vatandaşların sağlıklı gıda tüketmeleri için denetimlerini sürdüren Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ramazan ayı nedeniyle özellikle unlu ve şekerli mamul üretimi yapan işletmelere yönelik denetimlerini yoğunlaştıran Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbarları da değerlendiriyor.

Bir ihbarı değerlendiren ekipler, Cumhuriyet Mahallesi 644 Sokak’ta bulunan bir soğuk hava deposuna baskın düzenledi. Sağlık İl Müdürlüğü’nden alınmış 3. Sınıf Gayrisıhhi Müesseselere Ait Açma Ruhsatı olan soğuk hava deposunda, insan sağlığını tehdit edecek ölçüde, hijyenik olmayan koşullarda süt ürünlerinin depolandığı, ayrıca lağım sularının aktığı ortamda üretim yapıldığı tespit edildi. Üretim yeri olarak da kullanılan depodaki ürünlerin menşeinin belli olmadığı da, tutanakla kayıt altına alındı.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, idari yaptırım cezası uyguladığı işletme hakkında yasal işlem yapılması için, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne de gerekli yazışmaları başlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle