Hoşgeldiniz  

Metin Tıraş’ın Mutlu Günü

SEMİH KÖKEN | 13 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

_MG_5523

_MG_5471

_MG_5503 (1)
Kemer Belediyesi Aslanbucak düğün salonda düzenlenen ve yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı törende Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tıraş ve Alkan çiftinin nikahını kıydı. Çiftlere nasihat eden Başkan Gül evlilik cüzdanını geline verdi.
Kemer Belediyesi Kültür ve Halkla İlişkiler Müdürü Metin Tıraş’ın oğlu Murat Tıraş,dün akşam Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kıydığı nikah töreniyle hayatını, Kemer Belediyesi personelinden Demet Alkan ile birleştirdi. Tıraş ve Alkan Ailesi nikah töreni öncesinde davetlileri kapıda müzik eşliğinde karşıladı.
Nikahta gelinin şahitliğini Meliha Pelit , damadın ise Yılmaz Sayan yaptı. Tıraş ve Alkan çiftinin nikahını kalabalık bir davetli topluluğu önünde kıyan Gül tören sırasında genç çiftlere heyecan var mı diye sordu.
Başkan Gül giydiği cübbesiyle mikrofonu alarak “Bu güzel ortamda gerçekten güzel bir anı yaşıyoruz. Bizler için güzel bir gün. Tıraş ve Alkan ailelerinin akrabalığının perçinleştiği bu güzel, bu mutlu günde, uzaktan yakından katılarak mutluluğa mutluluk kattınız” diye konuştu. Gül, daha sonra nikah merasimine başlayarak, gelin Demet Alkan’a mikrofon uzattı, gelin hanımdan evet sözünü almasının ardından Damat Murat Tıraş’a da sormasının ardından Başkan Gül, genç çiftin evliliğini ilan etti.
Başkan Gül, nikah cüzdanını Gelin Hanıma teslim etmesinin ardından Damat Murat Tıraş’a ise kahve fincanı takımı hediye ederek tebrik etti.
Damadın babası Metin Tıraş yaptığı açıklamada, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiklerini söyledi.
Düğüne Başkan Gül’ün yanı sıra, MHP Kemer İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karadüz. Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Semih Top, Kemer Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Bilici, Recep Yılmaz, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Özcan Çeliktaş, Göynük Eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici, Kemer Belediyesi Daire müdürleri gelin hanımın mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle