Hoşgeldiniz  

Meme Kanserine Dikkat Çektiler

SEMİH KÖKEN | 23 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

Meme kanserinde erken tanı konusunda kamuoyunda farkındalık ve bilinç yaratmak amacıyla 1 yıldır çeşitli kurum ve kuruluşlarda eğitim seminerleri düzenleyen Özel Jinefem Tıp Merkezi, Dünya Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle bu etkinliklerini Ekim ayında da sürdürdü. Dünya Meme Kanserinde Farkındalık etkinliklerinin sembolü haline gelen pembe renk temalı balonlarla süslenen Özel Jinefem Tıp Merkezi’nde doktorlar ve tıp merkezi personeli, pembe kurdele takılı tişörtler giydi. Tıp merkezinde tedavi gören kadın hastalara pembe kurdeleler dağıtıldı, tıp merkezi girişine meme kanserinde erken tanının önemiyle ilgili pankartlar asıldı.

DOKTORLAR PEMBE PERUK TAKTI

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanları Opr. Dr. İlter Güvendik ile Opr. Dr. Havva Yılmaz’ın meme kanserinde farkındalık yaratmak amacıyla taktıkları pembe peruk ise ilginç görüntüler oluşturdu. Kadın doğum ve çocuk sağlığıyla ilgili çok sayıda sosyal proje gerçekleştiren Özel Jinefem Tıp Merkezi, etkinlikler kapsamında Aspendos Rotary Kulübü üyelerini ağırladı. Hizmetlerinde üstün başarı gösteren kuruluşlara işyeri ziyareti düzenleyen Aspendos Rotary Kulübü’nün dönem başkanı Azize Kalkavan başkanlığındaki işyeri ziyareti nedeniyle kulüp üyelerine ‘Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır’ konularında seminer verildi.

Aspendos Rotary Kulübü dönem başkanı Azize Kalkavan, Özel Jinefem Tıp Merkezi’nin özellikle meme kanserinde kamuoyunu bilinçlendirme çalışmalarının övgüye değer olduğunu söyledi. Kalkavan, verdikleri seminer nedeniyle Özel Jinefem Tıp Merkezi’ne bir teşekkür plaketi sundu.

Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Ekle

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle