Hoşgeldiniz  

MAHMUT RUHİ ALPAGOT HAYATINI KAYBETTİ

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya reçelinin markalaşmasında büyük paya sahip olan Yenigün Gıda’nın dördüncü kuşak temsilcisi Mahmut Ruhi Alpagot, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Antalya’nın 100 yıllık markası Yenigün Gıda’nın yönetim kurulu başkanı 60 yaşındaki Mahmut Ruhi Alpagot, geçen yıl yakalandığı beyin kanseri nedeniyle, yaklaşık 20 gündür tedavi gördüğü Memorial Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti. Alpagot’un ölümü, Antalya iş dünyasında büyük üzüntüye yol açarken, cenazesi yarın öğle namazından sonra Uncalı Mezarlığı’na defnedilecek. Alpagot, 2011 yılında kolon kanserine yakalanmış ve tedavi sürecinde yenmeyi başarmıştı.

MAHMUT RUHİ ALPAGOT’UN ÖZGEÇMİŞİ

1955 yılında Antalya’da doğan Mahmut Ruhi Alpagot, üniversite eğitimi sonrası, dededen kalma aile mesleği olan şekerciliği tercih etti. Yenigün Gıda’nın dördüncü kuşak temsilcisi olan Alpagot, çok sayıda reçel çeşidini üretip yurtiçi ve yurt dışında pazarlayarak ticaretin yanı sıra, Antalya’nın tanıtımına da büyük katkı sağladı. Yenigün Gıda, Antalya Havalimanı karşısında 9 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikada ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile HACCP Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına uygun olarak reçel, turşu, pekmez, lokum, toz içecek imalatı yapıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle