Hoşgeldiniz  

Lindsay Lohan Müslüman mı oluyor?

SEMİH KÖKEN | 14 Mayıs 2015 | Yaşam A- A+

Hollwood’un sorunlu kızı İslam dinine dönüyor… Sürdürdüğü hızlı hayatı ve bir türlü kurtulamadığı alışkanlıklarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu önceki gün elinde bir Kur’an ile görüntülendi.

Sosyal hizmet cezasına çarptırılan 28 yaşındaki Lindsay Lohan, cezasıın ilk gününde New York’ta elinde Kur’an’ın İngilizce çevirisiyle objektiflere takıldı.

Lindsay Lohan’a mahkeme kararıyla verilen kamu hizmetinin son ayağı çocuk bakım merkeziydi.
Lohan 2014’ün Nisan ayında orada çalışmaya başladı. Oyuncu, çocuklara yardım etmekten çok memnun olduğunu söyledi.


Lindsay Lohan-a mahkeme kararıyla verilen kamu hizmetinin son ayağı çocuk bakım merkeziydi.

Hıristiyan Katolik bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve büyüyen Lindsay Lohan daha sonra farklı dinsel inanışlara yönelmişti. Bir dönem Kabala tarikatına yönelen Lohan 2012 yılında da Courtney Love’ın Budist grubuna katılmıştı. Bir süre Londra’da yaşayan Lindsay Lohan, son dönemde alkol ve uyuşturucudan da uzak duruyordu.

Lohan 2014-ün Nisan ayında orada çalışmaya başladı. Oyuncu, çocuklara yardım etmekten çok memnun olduğunu söyledi.

Bu senenin başlarında Lohan, Kur’an’dan ayetler paylaşmış daha sonra ise bu paylaşımını silmişti.

Bu senenin başlarında Lohan, Kur-an-dan ayetler paylaşmış daha sonra ise bu paylaşımını silmişti.

Lohan uzun yıllar alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra rehabilitasyona girmişti. Oyuncu, bunun yanında, ”duygusal detoks” yaşadığını da söylemişti.

”Dua ve meditasyon anında gerçekten bir şeyler hissediyorum. Dünyada benim üzerimde olan bir güç var. Başka insanlarla paylaşabildiğim bir yeteneğim olduğu için kendimi şanslı hissediyorum.”

Lohan uzun yıllar alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra rehabilitasyona girmişti. Oyuncu, bunun yanında, --duygusal detoks-- yaşadığını da söylemişti.
--Dua ve meditasyon anında gerçekten bir şeyler hissediyorum. Dünyada benim üzerimde olan bir güç var. Başka insanlarla paylaşabildiğim bir yeteneğim olduğu için kendimi şanslı hissediyorum.--
 

Lohan diğer dinlere uzun süredir ilgi duyuyordu. Şöhret basamaklarını hızla tırmandığı zamanlarda Kabala inancına yakın hissettiğini belirtmişti.

Söylentilere göre Lohan, Kabala derslerine de katılıyordu. Bunun yanında 2012 yılında Courtney Love’ın Budist ilahi grubuna katılmıştı. Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda kendini ‘ruhani’ biri olarak tanımladı.


Sosyal hizmet cezasına çarptırılan 28 yaşındaki Lindsay Lohan, cezasıın ilk gününde New York-ta elinde Kur-an-ın İngilizce çevirisiyle objektiflere takıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle