Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’nda Yaz Spor Okulları başlıyor

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılacak olan Konyaaltı Yaz Spor Okulu için kayıtlar başlıyor. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulunda, uzman eğitmenler eşliğinde satranç, piyano, keman, gitar, bale, seramik, resim, halk oyunları, İngilizce, Rusça, çocuk jimnastiği, drama, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, güreş ve badminton branşlarında kurslar düzenlenecek. Kurslar KONSEM (Liman ve Gürsu), Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesisleri olmak üzere altı ayrı noktada gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Yaz Spor Okulu ile öğrencilere sporu sevdirmek ve yeteneklerine göre belli branşlara yönlendirmek istediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çocukların yaz sporu okullarıyla kötü alışkanlıklardan uzak durduklarının da altını çizdi. Başkan Böcek, “Yaz döneminde okullar tatile girdikten sonra çocuklarımızı sokaktan kurtarmak için her yıl yaz spor etkinlikleri düzenliyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulları ile yüzlerce çocuğumuzun sporu sevmelerini sağlıyoruz.”dedi. Geçtiğimiz yıl hizmete açılan 3 bin kişilik Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’yle de başta futbol olmak üzere birçok spor etkinliğine ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Başkan Böcek, yaptıkları projeler ve de etkinliklerle spora-sporcuya sahip çıktıklarını kaydetti.

Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları 15-19 Haziran günleri arasında KONSEM (Liman ve Gürsu) şubelerinden yapılabilecek. 20 branş ve 75 ayrı grupta açılacak olan kurslar için www.konyaalti.bel.tr  internet adresinden detaylı bilgiye ulaşılabilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle