Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

SEMİH KÖKEN | 18 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Bu yıl 15 kilometre sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini ve maliyetin ise yaklaşık 4 milyon lira olacağını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi.

 

Konyaaltı Belediyesi, doğalgaz ve hızlı internet alt yapı çalışmalarının tamamlandığı, yer altı elektrik iletim hattı çalışmalarının ise büyük ölçüde bittiği ilçede bozulan ve tahrip olan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Molla Yusuf mahallesinde yeni açılan yollarla sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Liman ve Hurma mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

 

Boğaçayı Caddesi üzerinde yer alan Hurma Parkı yanında 236 ve 238 sokakta sıcak asfalt çalışmalarına başlayan Konyaaltı Belediyesi, gerek alt yapı çalışmaları gerek ise farklı nedenlerle bozulan sokak ve caddeleri modern sıcak asfalt ile kaplıyor.

 

Molla Yusuf  Mahallesinin ardından Bileydiler Caddesi’nin de asfalt yenileme çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şimdide Hurma Mahallesi 236 ve 238 sokakta çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda kaldırım yenileme çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Böcek, bu yıl 15 kilometre sıcak asfalt ve 40 bin metrekare de kaldırım yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle