Hoşgeldiniz  

KMK’dan BAŞKAN MUSTAFA GÜL’E PLAKET

SEMİH KÖKEN | 20 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Motor Sporları  Kulüp (KMK) Başkanı Serdar Honam’lı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek Kemer Ralli alanında düzenlenen 1.Otomobil Buluşması organizasyona vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Gül;Göynük Atatürk Spor Salonunun açılış töreni nedeniyle  katılım sağlayamadığı fakat organizasyonu İnternet ortamı üzerinden takip ettiğini dile getirerek renkli eğlenceli ve kabalık geçmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

KMK Kulüp Başkanı Serdar Honamlı ise yaptığı açıklamada;  bir ilkini gerçekleştirdikleri 1. Geleneksel Kemer Otomobil Buluşması organizasyona yaklaşık 500 üzerinde araç olduğunu söyledi. Honamlı  gerçekleştirdiğimiz bu tür organizasyonların Antalya ilimizi farklı bölgelerinden toplanarak gelen gençlerimizi bir arada toplayarak onların tanışmalarını kaynaşmalarına vesile olduğu ifade etti. Önümüzdeki zamanlarda Kemer Motorsporları Klübü olarak ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün ve yine Kemer Belediyesi sayesinde daha farklı organizasyonlara imza atılacağını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle