Hoşgeldiniz  

Kırmızıtaş ve Kaya ailelerinin mutlu günü

Semih Köken | 14 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Kırmızıtaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kırmızıtaş ve bankacı Gökçe Kaya Titanic Hotel’de düzenlenen sade bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

**

Kırmızıtaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kırmızıtaş’ın oğlu Yusuf Kırmızıtaş, bankacı Gökçe Kaya ile Titanic Hotel’de düzenlenen sade bir törenle mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Genç çiftin ailesi ve yakın dostlarının yoğun katılım gösterdiği düğünde, davetliler şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Kırmızıtaş ve Kaya aileleri düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilendi.

BALAYI KAŞ’TA
Arkadaşları aracılığıyla tanışan ve ilk görüşte birbirlerine aşık olan Yusuf Kırmızıtaş ve Gökçe Kaya, 21 Mart’ta gerçekleştirilen nişanlarının ardından bu defa evlilik sevincini tattı. Alkışlar arasında tören alanına giriş yapan Kırmızıtaş ve Kaya, nikah merasiminin ardından birlikte ilk danslarını etmenin heyecanını yaşadı. İlerleyen dakikalarda davetlilerin de dans pistinde çıkmasıyla eğlence geç saatlere kadar devam ederken, çiftin balayı için önce Tekirova, daha sonra ise romantik bir Kaş tatiline çıkacağı öğrenildi.

SLK_4942

SLK_5080

SLK_4706

SLK_4734

SLK_4746

SLK_4765

SLK_4808

SLK_4855

SLK_4895

SLK_4904

SLK_5115

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle