Hoşgeldiniz  

KETOB ve ÇAMOB Tek Çatı Altında Birleşiyor

SEMİH KÖKEN | 17 Kasım 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, kaynakların daha verimli kullanılabilmesi amacıyla KETOB yönetim kurulunun, Çamyuva Otelciler Birliği (ÇAMOB) Yönetim Kurulu ve yerel yönetimleri olan Kemer Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde ÇAMOB’un feshedilerek KETOB’un bünyesine katılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

 

 

KETOB‘un olağanüstü genel kurula gideceğini ve genel kurulun 21 Kasım tarihinde Limak Limra Otelde gerçekleşeceğini belirten Gül, şunları söyledi: “Bu alınan karar ile birlikte zaten KETOB bünyesine bağlı olan Beldibi ve Göynük bölgelerinde bulunan otelciler ile Çamyuva bölgesindeki otelcilerimizden KETOB’un yeni oluşacak yönetim kurulunda eşit yer alacaklar. KETOB’un tüm bölgede daha aktif daha verimli bir yapıya kavuşmasını amaçlıyoruz. Bu amaçla 21 Kasım tarihinde KETOB olarak olağanüstü genel kurul kararı aldık. Birlik ve beraberliği sağlamak için artık sektörümüzü temsil eden KETOB adına daha verimli çalışacağız’’ dedi.

KETOB olarak Kemer Belediyesi ve özellikle KETAV ile daha birbirine entegre bir yapı oluşturulması gerektiğini belirten Gül, konu ile ilgili olarak KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz ile temas halinde olduklarını söyledi.

BAŞKAN GÜL’E DAVET ZİYARETİ

 

Öte yandan KETOB Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Gül, ÇAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kılıç ile birlikte yapılacak olan olağanüstü genel kurula birleşime destek veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek, genel kurula davet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle