Hoşgeldiniz  

Kerdeş Şehir Schwbach Heyeti Kemer’de

SEMİH KÖKEN | 18 Eylül 2014 | Yaşam A- A+

kardeş şehir (8) kardeş şehir (1) kardeş şehir (2) kardeş şehir (3) kardeş şehir (7)Almanyanın kardeş şehri Schwabach Komite Başkanı Ayşe BIYIK, başkanlığında Başkan Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Makam odasında yapılan ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı ve Kardeş şehir komite üyeleri katıldı.

Schwabach’dan gelen Alman heyeti Komite Başkanı Ayşe BIYIK, GünterRÖTHENBACHER Willma RÖTHENBACHER Evangelia AVRAMİDOU’yu makamında kabul eden Başkan Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Kemer’e bir hafta süre için gelen Kardeş Şehir heyeti Başkanı Ayşe Bıyık; Kardeşlik ilişkilerimizi daha güçlendirmek, daha önemlisi eğitim konusunda kardeş okullarımız arasında diyalogların daha iyi kurulması ve Kemer’den bir okulumuzun Schwabach davet ettiğini söyledi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Kardeş şehrimiz heyeti burada bu vesileyle bu kardeşliğin temelini daha da sağalanlaştırmış bulunmaktayız. Sayın Komite Başkanı Ayşe Bıyık ve beraberindeki heyet buraya geldiği için kendisine teşekkür ederim. Bu kardeşlik ilişiklerinde önemli olduğunu söyleyen Başkan Gül; Bu anlamda dostluk ilişkilerinin, öğrencilerimizin eğitim hayatında da etkili bir rol oynamasından dolayı son derece mutluyum. Dedi 
Komite Başkanı Ayşe Bıyık ve üyeleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e çeşitli hediyeler takdim ederken Başkan Mustafa Gül ise heyete plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle