Hoşgeldiniz  

Kemer Cluplerinden Soma’ya Destek

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

Kemer’deki gece kulüpleri, Soma’daki maden faciasında ölen madencilerin anısına saygı göstermek için mekanların önüne yası temsil eden siyah kurdele astı. Club İnferno İşletmecisi Gürsel Aras ise, Kemer ve Konya’daki iki işletmenin 1 günlük gelirini madencilerin yakınlarına bağışlayacaklarını söyledi.
Türkiye, Manisa’nın Soma İlçesinde önceki gün kömür ocağında meydana gelen facianın yasını tutuyor. Başbakanlık tarafından 3 günlük milli yas ilan edilirken, Kemer’deki eğlence merkezleri de hayatını kaybeden madencilerin anılarına saygı göstermek için mekanların önüne siyah kurdele astı. Club Kemer Aura, Club İnferno ve Club Kristall, yası temsil eden siyah kurdeleleriyle dikkat çekti. Ayrıca Barlar Sokağı’ndaki türkü kafe ve barların da Soma’daki facia nedeniyle kapılarını açmadığı belirtildi.
1 GÜNLÜK GELİR SOMA’YA
Club İnferno İşletmecisi Gürsel Aras, olaydan dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını dile getirerek, Kemer’deki ve Konya’daki gece kulüplerinin 1 günlük gelirini, maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlayacaklarını ifade etti. İlçedeki ve Konya’daki gece kulüplerinin önüne siyah kurdele astıklarını hatırlatan Gürsel Aras, Soma’daki faciada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı dileğinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle