Hoşgeldiniz  

Kar dünyasına çocuk ilgisi

Semih Köken | 17 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Binlerce turist tarafından ziyaret edilen Antalya Akvaryum’daki Kar Dünyası Eğlence Merkezi, çocuklara keyifli anlar yaşatıyor.

**

Hava sıcaklığının 38 derece kaydedildiği turizmin başkenti Antalya’da, tatilciler yaz ve kışı bir arada yaşıyor. İsteyen plajda güneşlenip denize giriyor, isteyen eksi 15 derece olan Kar Dünyası Eğlence Merkezi’nde kartopu oynuyor, kayak yapıyor. Kar dünyasının yanında merkezdeki buz heykel müzesi de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Heykelleri yakından inceleyen çocuklar ve yetişkinler, bu kristal güzellikle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.

İLGİ YOĞUN
Özel kar elbiseleriyle 10.00- 20.00 saatleri arasında girilen merkez, kalabalık öğrenci grupları tarafından da tercih ediliyor. 24 saat soğuk havanın muhafaza edildiği merkezin giriş ücretinin 25 TL olduğu belirten Genel Müdür Yardımcısı Okan Gürses, gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. Her yaş grubundan ziyaretçileri olduğunu anlatan Gürses, “Hava sıcaklığı dışarıda 38, içeride eksi 15 derece. Dışarısı ve içerisi arasında 55 derecelik sıcaklık farkı söz konusu. Özellikle öğrenci grupları geldiğinde merkez lunaparkı andırıyor. Çocukların mutluluk çığlıkları bizleri de çok mutlu ediyor” dedi. (DHA)

f38ab930252516b2c796ed1a395f6651

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle