Hoşgeldiniz  

Hint klibi tıklanma rekoru kırdı

Semih Köken | 18 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Kaleiçi, Yat Limanı ve Mardan Palace Otel’de çekimleri gerçekleştirilen Hint Klipi müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Şu ana kadar 2 milyon kişi tarafından izlenen klip, müzik listelerinde de üst sıraya yerleşti.

**

Hindistan film sanayisi Bollywood’un ünlü oyuncusu aynı zamanda şarkıcı Hrithin Roshan ile kadın oyuncu Sonam Kopar’ın Antalya’da kamera karşısına geçtiği ‘Dhere & Dhere Se’ adlı müzik klibi, Hindistan başta olmak üzere dünyanın birçok müzik kanalında yayınlanmaya başladı. Youtube gibi video paylaşım sitelerinde de izlenilebilen Dhere & Dhere Se, tıklanma rekoru kırdı. İki gün içinde 2 milyonun üzerinde izlenme alan klip, müzik listelerinde de ilk sıraya oturdu.

TEPEDEN TIRNAĞA ANTALYA
Müzik klibinde Antalya’nın doğal güzellikleri de gözler önüne seriliyor. Mardan Palace Otel’de başlayan klibin hikayesi Kaleiçi ve Yat Limanı’nda devam ediyor. Kaleiçi ve Saat Kulesi’nin çevresinin de ayrıntılı şekilde göründüğü klip buram buran Antalya kokuyor. Antalya tanıtımı da büyük katkı sağlayan müzik klibi, Hindistan’da da çok sevildi. 4 dakikayı aşkın süren klipte tepeden tırnağa Antalya’nın doğal ve tarihi güzellikleri gösteriliyor. ‘Bang Bang, Krrish, Krrish 3, Mohenjo Daro’ gibi Bollywood’un ünlü filmlerinin başrol oyuncusu Hrithik Roshan ile ‘Dolly Ki Doli, Khoobsurat, Bewakoofiyan’ filmlerinin kadın oyuncusu Sonam Kapoor, aynı seti paylaştı.

50 DANSÇI FİGÜRAN OYNADI
Filmin çekimlerinde Antalya’da mankenlik yapan 50 dansçı ve figüran görev aldı. Bir hafta süresince gece ve gündüz setlerine katılan Antalyalı mankenler, klibin Youtube’a düşmesinin hemen ardından izlediklerini söyledi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle