Hoşgeldiniz  

Gökalp Dinçmen’den veda

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Ayrılmasına neden olarak şahsi işlerinin yoğunluğunu gösteren Dinçmen, “Başkanım Menderes Türel ile de konuşarak ayrılma kararı almış bulunmaktayım” dedi.

Dinçmen, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Türel tarafından 1 Mayıs’ta ANET yönetim kurulu başkanlığı ve murahhas üyeliği görevine getirildi. Antalya’da mezbaha ve yol üstü otopark işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren şirket, Dinçmen’le birlikte plaj işletmeciliğine soyundu. Görevinin ilk yılında Konyaaltı sahilinde Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz halk plajı projesini yürüten, Sarısu’da çok tartışılan Kadınlar Plajı’nı hizmete açan ANET, ikinci yılında Beldibi Konyaaltı Beach Park ve Beldibi Atatürk Plajı ve kentin seyir terası Tünektepe’yi de hizmet ağı içine aldı.

Dinçmen ayrılığını, şirket binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıklarken, uzun bir teşekkür konuşması yaptı. Dinçmen, bugüne kadar hep yanında olduğunu söylediği ve desteğini daime hissettiği Türel başta olmak üzere Ak Parti il yönetimine, belediye meclis üyelerine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici’ye, ANET yönetim kurulu üyeleri ve personeline teşekkürlerini sundu. Şahsi işlerinin yoğunluğu nedeniyle 30 Haziran tarihi itibariyle görevden ayrılacağını belirten Dinçmen, yerine gelecek isim konusunda tasarrufun Türel’e ait olduğunu belirtti. Dinçmen, “Benim ayrılmam ANET’le tam bir kopuş anlamına gelmiyor. İhtiyaç duyulduğu an için geçerli olmak üzere yardım için burada olacağım” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle