Hoşgeldiniz  

Gelecek 30 Bin Öğrenciyle Gülecek

SEMİH KÖKEN | 17 Kasım 2014 | Yaşam A- A+

Antalya genelindeki 30 bin 9’uncu sınıf öğrencisini suçlarla ilgili bilinçlendirmek, yasadışı oluşumların faaliyet ve propagandalarından uzak tutmak, öğrencilerin doğru karar verebilme becerilerini geliştirebilmek ve vatan, millet, bayrak sevgisinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla ‘Gelecek Sizinle Gülecek’ Projesi hayata geçirildi. Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek, ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında yürütülmesi kararlaştırıldı.

 

 

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay tarafından imzalan protokol çerçevesinde 2014- 2015 Eğitim ve Öğretim döneminde il genelindeki yaklaşık 30 bin öğrenciye görsel içerikli eğitim verilmesi planlandı.

 

Antalya Valiliği’nin koordinesinde her iki kurum arasında birçok alanda devam eden işbirliğine, yeni bir proje daha eklendiğini belirten Emniyet Müdürü Tonbul ve Milli Eğitim Müdürü Gülay, Antalya’da güvenli eğitim ortamının sağlanması noktasında kurumsal işbirliğinin devam edeceğini belirttiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle