Hoşgeldiniz  

Fotoğraf kareleri büyüledi

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Antalya Fotoğraf Kulübü (ANFOK) tarafından gerçekleştirilen fotoğraf sunumlarının bu haftaki konuğu fotoğraf sanatçısı Ali Çobanoğlu oldu. Çobanoğlu, ‘ligh art’ (ışık oyunları) çalışmaları ve arşivinden derlediği fotoğraf karelerini fotoğraf severlerle paylaştı.

**

ANFOK’ta bir araya gelen fotoğraf severler, Ali Çobanoğlu’nun objektifine yansıyan kareleri büyük bir ilgiyle izledi. Çobanoğlu, zor şartlarda ve sabırla gerçekleştirilen ‘ligh art’ çalışmalarından örnekler sunarken, uzun pozlama yapılarak, renkli ışıklarların hareket ettirilmesiyle oluşturulan renk cümbüşü kareler, beğeni topladı.

ZEVKLİ, KEYİFLİ BİR SANAT DALI
Fotoğraf sanatçısı Ali Çobanoğlu, sunumunun ikinci bölümde de manzara ve makro çekim çalışmalarından örnekler sundu. Çobanoğlu, fotoğrafçılığa ilk olarak kuş fotoğrafları çekerek başladığını, doğaya açıldığını, zaman için de ekipmanını güçlendirdiğini, dünya turuna çıktığını anlattı. Çobanoğlu, zengin bir fotoğraf arşivine sahip olduğunu da hatırlatarak “Fotoğrafçılık zevkli, keyifli bir sanat dalı” dedi. (DHA)

b1a4f9e1b31325e5ee7b691950afaeb8

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle